Minis naar PlayStation 3 door nieuwe firmware

In de aankomende PlayStation 3 firmware update zullen Minis, de kleine games die met de release van de PlayStation Portable Go (PSP Go) beschikbaar zijn gesteld, ook op de console te spelen zijn. Zo wist Sony Computer Entertainment (SCE) te bevestigen.

De nieuwste firmware, 3.15, zal vanaf 17 december te downloaden zijn via je PlayStation 3. Een emulator geeft je de mogelijkheid het grootste deel van de beschikbare Minis op de console te kunnen spelen. Mensen die al een Mini hebben gekocht voor hun PSP, kunnen deze gemakkelijk opnieuw downloaden op hun PlayStation 3.

    “If you have already bought a mini for PSP and want to get it on your PS3 as well, just go to your download list in the Store and download it again for free. The game will then work on your PS3 as well.”

Een andere feature die de firmware zal bevatten is de ‘data transfer’. Hiermee kun je gemakkelijk save data overzetten naar andere PlayStation 3-exemplaren.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    b00m666's avatar

    cewl

  2.   
    Taz25's avatar

    tja het is maar of je dat met de kwaliteit wil spelen. als je een beetje een groot beeldscherm hept dan lijkt t me egt niet lekker spelen 😕

  3.   
    nurie's avatar

    sluit me bij taz aan, zolang ze de reso niet wat upscalen is het die 5 euro het zeker niet op de console waard.

  4.   
    DutchFreeze's avatar

    Maar, ik verwacht dat ze da wle doen. anders kan je het gewoon niet eens normaal spelen indd. Je mag toch aannemen dat ze dat wel door hebben bij Sony

  5.   
    Selective93's avatar

    ”Taz25″ schreef, "tja het is maar of je dat met de kwaliteit wil spelen. als je een beetje een groot beeldscherm hept dan lijkt t me egt niet lekker spelen 😕 "

    +1

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    Minis nog nooit van gehoord 😛

  7.   
    eddyp's avatar

    Bravo om eindelijk simpelweg data te kunnen overzetten naar een andere ps3, maar dat ze ipv die halfgare mini zooi eens werk maken om eindelijk al die ps one toppertjes op de store te zetten.

  8.   
    JonsoN's avatar

    eddyp schreef, "Bravo om eindelijk simpelweg data te kunnen overzetten naar een andere ps3, maar dat ze ipv die halfgare mini zooi eens werk maken om eindelijk al die ps one toppertjes op de store te zetten."

    Dan nog meer games, want ik vind dat er helemaal niet veel games op de store staan.. Zoals GTAIV enzo, of ik ben gek.. 🙄