Microsoft: ‘Natal wordt baanbrekend op Xbox LIVE’

Zonder twijfel kan je Natal van Microsoft als een erg ambitieus project bestempelen. Het besturen van een game zou met de twee-oogige camera op zoveel meer manieren kunnen dan nu mogelijk is met een standaard controller. Marc Whitten, general manager van Xbox Live, ziet echter naast de ambitieuze gamebesturing van Project Natal ook veel goeds in de fusie van Natal met Xbox LIVE. Whitten sprak als volgt:

    “Live is at the core of everything we do. I think you’re going to see us doing the same thing with Project Natal. We’re continuing the journey of how do you make the user experience as simple as possible for the broadest possible audience. You probably saw a little bit in some of the videos we had at E3, I think you can see our passion and where we want to go. I think Natal is going to be a really magical thing and Natal plus Live is going to be groundbreaking. It’s going to be groundbreaking in games and groundbreaking in the thing in how I think about entertainment.”

Als we Whitten mogen geloven heeft Natal ook veel goeds voor LIVE in petto. Wellicht is er wel sprake van het gebruik van handgebaren voor het uitnodigen van je vrienden om te gamen of een mogelijkheid om door het dashboard te scrollen met je blote handen.

Wil je meer weten over Natal? Check dan eens onze Fast Forward over Motion Controllers.

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ben benieuwd, denk tot Sony en Nitendo het zwaar gaan krijgen als dit daadwerkelijk allemaal goed gaat werken. Je hoeft geen controller te gebruiken om een film op te zetten, om door je muziek lijst heen te scrollen. Het herkent zelfs jou stem en jou gezicht. 😮

  2.   
    Verbeemen's avatar

    ik vind het eigenlijk tegenvallen, als je de beelden al gezien hebt Halo dacht ik dat het was, dan ben je toch beter af met een toetsenbord en een muis

  3.   
  4.   
    DeAdSeYe's avatar

    Verbeemen schreef, "Half life 2 was het

    http://tweakers.net/nieuws/64636/gelekte-video-toont-half-life-2-bestuurd-door-natal.html

    int midden staat het filmpje
    "

    We wachten af wat het wordt, ik blijf gewoon mijn games spelen met de controller maar ik gebruik mijn xbox360 ook voor andere dingen waaronder films en muziek, en daar zal ik het wel fijn voor vinden.

  5.   
    ckerigon's avatar

    Kben echt benieuwd wie op dit gebied van gaming gaat winnen MS of Sony met hun Eye?
    Want ik ben wel enthousiast over beide concepten.

  6.   
    delta62's avatar

    Dat zal best, ik ben wel benieuwd maar nog niet overtuigd 🙂

  7.   
    Wouter's avatar

    Eerst zien, dan geloven.

  8.   
    GameAC's avatar

    Nee. Microsoft gaat zeggen dat Natal ruk is. Wat een nieuws. MS zegt dat een MS product geweldig wordt.

  9.   
    MaTriX's avatar

    Al die zooi kan me gestolen worden zowel die van MS als Sony als zijnde die van Nintendo.

    Geef mij maar een luie stoel en een controller en ik vermaak me prima.

  10.   
    Serg1337's avatar

    GameAC schreef, "Nee. Microsoft gaat zeggen dat Natal ruk is. Wat een nieuws. MS zegt dat een MS product geweldig wordt. "

    nee, duh.. ik zie sony ook niet zeggen van “onze producten verkopen als crap omdat ze zo crap zijn.. ik zou het niet kopen als ik jou was” :’) zo zijn bedrijven nou eenmaal, zeggen altijd positieve dingen over hun producten..

    OT: mij lijkt Natal wel leuk om te gebruiken, ligt eraan waarmee natuurlijk, maar toch denk ik dat ik hem wel ga kopen als die niet al te duur word 🙂

  11.   
    GameAC's avatar

    Serg1337″][quote=”GameAC schreef, "Nee. Microsoft gaat zeggen dat Natal ruk is. Wat een nieuws. MS zegt dat een MS product geweldig wordt. "

    nee, duh.. ik zie sony ook niet zeggen van “onze producten verkopen als crap omdat ze zo crap zijn.. ik zou het niet kopen als ik jou was” :’) zo zijn bedrijven nou eenmaal, zeggen altijd positieve dingen over hun producten..

    OT: mij lijkt Natal wel leuk om te gebruiken, ligt eraan waarmee natuurlijk, maar toch denk ik dat ik hem wel ga kopen als die niet al te duur word 🙂 [/quote]

    Ik zeg toch ook niet dat ik verbaasd ben. Alleen dat dit geen nieuws is.

  12.   
    Mr Bruut's avatar

    Als je dat Natal gebeuren, ook lekker nonchalant van uit je luie stoel kunt gebruiken, zal het wel oke zijn, maar als ik dat filmpje bekijk, is dat niet echt het geval.. ik zie mezelf niet echt staand met mijn handen zwaaien naar mijn 32 inch schermpje, want dan zie ik niet wat er gebeurt, of hebben jullie ook allemaal zo’n muurvullend scherm, waarop het net lijkt alsof je midden in je game staat(heb niet eens zo’n grote muur). Geef mij m’n controler maar…