Star Wars: The Old Republic verschijnt mogelijk pas begin 2011

John Riccitiello, de president van Electronic Arts, heeft tijdens een financiële bespreking afgelopen nacht een stevige hint laten vallen dat Star Wars: The Old Republic nog tot de lente van 2011 op zich zal laten wachten. Hij vertelde namelijk dat EA’s “grote MMO-game” goede progressie boekt om in de lente van 2011 uitgebracht te worden. Voor zover bekend is The Old Republic de enige “grote MMO-game” die EA in ontwikkeling heeft.

Officieel heeft men nog geen releasedatum op Star Wars: The Old Republic geplakt, dus van echt uitstel kunnen we niet spreken. Er werd echter gespeculeerd over een release in de herfst van dit jaar, wat waarschijnlijk niet gehaald gaat worden.


Star Wars: The Old Republic is de langverwachte massive multiplayer online game in het Star Wars universum. De game speelt zich driehonderd jaar na “Knights of the Old Republic” af, dat is nog steeds enkele duizenden jaar voordat Anakin in zicht komt. Je kunt kiezen om als Jedi te spelen of als Sith, en verder nog een aantal andere klassieke Star Wars-rollen. Tijdens de game zul je verschillende metgezellen om je heen krijgen die je trouw zijn of bedriegen, afhankelijk van jouw acties.

Lees voor meer informatie over Star Wars: The Old Republic ook eens onze Gamescom-preview en Fast Forward!

Star Wars: The Old Republic verschijnt naar verwachting in de lente van 2011 voor de PC.

  1.   
    Xiquzor's avatar

    ai, das best nog lang 😥

  2.   
    Petor's avatar

    😥

  3.   
    killingdj0's avatar

    NOES! 🙁

  4.   
    Xiquzor's avatar

    ahja ondertussen nog wat verder doen met Runes of Magic… 🙂

  5.   
    JonsoN's avatar

    Zucht.. 🙁

  6.   
    swfan's avatar

    Jammer, maar laten we het positief bekijken. Ze hebben nu genoeg tijd om er de vette game van te maken die we eigenlijk allemaal graag willen. Bioware heeft reputatie dat ze dat kunnen hopelijk maken ze het waar.