Dead Space Extraction misschien naar PSN en Xbox LIVE

Het gerucht doet de ronde dat Electronic Arts mogelijk Dead Space Extraction opnieuw gaat uitbrengen op het PlayStation Network en Xbox LIVE. De Wii-game, die een zogehete ‘rail-shooter’ was, zal in volledige, spetterende HD op het scherm te zien zijn. De prijs van de game zou ongeveer rond de €15,- liggen.

En mocht je nog steeds niet genoeg krijgen van het lugubere Dead Space, dan heb je nog meer geluk, want EA, zou namelijk bezig zijn met een strategie-game van Dead Space, namelijk Dead Space: Planet Cracker. In Planet Cracker moet de speler mijnen bouwen en de gedelfde grondstoffen beschermen tegen ruimte-piraten. De prijzen die je wint, als je missies volbrengt, zijn weer nieuwe items voor Dead Space 2. Een hoop nieuwe dingen rond de Dead Space-franchise en zodra er meer nieuws verschijnt, lees je het op GamersNET.

  1.   
    Slayer61's avatar

    Moet je hem dan spelen met je analog stick ?! 😕 Wat heeft dat voor nut ! 😡

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    ”Slayer61″ schreef, "Moet je hem dan spelen met je analog stick ?! 😕 Wat heeft dat voor nut ! 😡 "

    Wel de PS3 heeft Motion controller dus mischien doen ze daar wat mee 😛

  3.   
    game-gast's avatar

    ps3 heeft toch geen motion controler?

  4.   
    DaxPg's avatar

    De PS3 heeft een sixaxis controller. Dat houd in dat je de controller kan bewegen en dat er soms wat gebeurd. Dit wordt echter in maar weinig games toegepast. Bij Resistance moest je de controller schudden als je beet werd gepakt.

    Maar er is ook een gun van Time Crysis die ook op de PS3 werkt.