LittleBigPlanet 2 verschijnt mogelijk dit jaar

Morgen gaat in San Francisco de Game Developers Conference van start en dus is het ook weer tijd voor ontwikkelaars en uitgevers om een beetje hun mond voorbij te praten en wat geruchten en onthullingen de wereld in te slingeren.

Een van de geruchten is dat Sony van plan is om dit jaar nog LittleBigPlanet 2 op de markt te brengen. Vorige week liet Sony al weten dat men ontwikkelaar Media Molecule had gekocht en een vervolg op de zeer populaire platform-/puzzelgame met de iconische Sackboy lijkt meer dan logisch.

Het is nog onduidelijk of de nieuwe LittleBigPlanet-game op een disc of als download wordt uitgebracht, maar volgens interne bronnen is het wel vrijwel zeker dat het spel dit jaar uitgebracht wordt. Later deze week houdt Sony een persconferentie, dus we verwachten hier spoedig meer over te horen.

  1.   
    Mv-Highway's avatar

    Volgens mij nog niet echt nodig.

    Als hij komt, doen dan in December dit jaar ofzo. 😉

  2.   
    ps3 gek's avatar

    Wat ik mij afvraag: Welke vernieuwende elementen maken het tweede deel het kopen waard? Ze hebben al superveell DLC uitgebracht… Misschien 3D levels dan?:)

  3.   
    HardCoreGamerâ„¢'s avatar

    ps3 gek schreef, " Misschien 3D levels dan?:)"

    In deel 1 had je vrijwel 3D levels, je zag er een beetje diepte in en het was geen 2d game. Het lijkt mij wel leuk als deel 2 komt maar dan voor 30 euro ofzo 🙄

  4.   
    GameAC's avatar

    Waarschijnlijk koopt niemand meer DLC.

  5.   
    GENERAL_DS's avatar

    GameAC schreef, "Waarschijnlijk koopt niemand meer DLC. "

    vergis je daar niet in.
    van HOME denken ook veel mensen dat ze geen kleren enzo verkopen, maar dat valt heel erg tegen

  6.   
    ps3 gek's avatar

    Van die DLC zal vast wel wat verkocht worden.. Maar ik ben nieuwsgierig naar de dingen die het tweede deel weer tot een succes brengen.. 😳 Ze hebben deel 1 namelijk zo gemaakt dat het nooit uitgespeeld is. 😆

  7.   
    M@tthijs's avatar

    GameAC schreef, "Waarschijnlijk koopt niemand meer DLC. "

    De DLC pakketten van LittleBigPlanet worden wel degelijk goed verkocht. Dit komt sowieso natuurlijk door het feit dat ze ook daadwerkelijk toevoegen aan de game. De laatste DLC (piraten nog wat…) heeft de feature ‘water’ toegevoegd, waarmee plotseling duizenden creatievelingen weer andere creaties konden creëren. Dit voor slechts luttele euro’s, wat normaal gesproken gewoon in een compleet nieuwe game gegoten zou worden.

    Deel 2 kan ik me eigenlijk weinig bij voorstellen en ik vind het zelf ook een beetje vreemd. LittleBigPlanet heeft namelijk totaal geen sequel nodig en de reden waarom je die dan ook zou moeten kopen is mij vrij onduidelijk. We zullen het in ieder geval binnenkort wel horen. 🙂

  8.   
    Fox's avatar

    ps3 gek schreef, "Wat ik mij afvraag: Welke vernieuwende elementen maken het tweede deel het kopen waard? Ze hebben al superveell DLC uitgebracht… Misschien 3D levels dan?:)"

    en ook dat hij op de pc uit komt =] , lijkt me veel leuker dan op de ps3.. 🙄

  9.   
    Daniel Z's avatar

    Ik heb er in ieder geval zin in. Deel 1 is ook magistraal goed 😉