Treyarch: ”We hebben nog niet eens aan DLC voor Black Ops gedacht”

Voor de verandering denken developers eens niet aan het uitbrengen van downloadable content, ver voordat de game überhaupt uitkomt. Treyarch focust zich namelijk voor de volle honderd procent op het fatsoenlijk afleveren van het pakketje dat Call of Duty: Black Ops heet.

“We’ve really only thought as far as where we’re going on vacation come December once we’ve shipped this game. The team is working so hard on this. We haven’t even thought ahead to DLC plans.”
Aldus Treyarch’s ‘community man’ Josh Olin. Volgens Olin is het team vooral bezig met de game en goed laten functioneren van de CoD Points, de ingame valuta waarmee spelers onder andere camouflage en skins voor op hun geweren kunnen kopen. Toen hem gevraagd werd of de CoD Points ook in de komende Call of Duty-games zullen verschijnen, antwoordde Olin als volgt:
“It’s definitely a possibility. We’re of course honed in and focused on making Black Ops the best we can.”

  1.   
    nurie's avatar

    nu wel dus.

  2.   
    nanathan's avatar

    heerlijk.

  3.   
    abc6465465464's avatar

    In het filmpje op xbox dashboard zeggen ze “everything you see in this trailer has never done before in a call of duty game”. En je hoort ze de nadruk leggen op ”call of duty game”. En wat nou zo leuk is, is dat het wel eerder is gedaan in Halo Reach wat te zien was in de beta dus dat vind ik nogal opmerkelijk. Nou wil ik hiermee niet zeggen dat call of duty slecht is ofzo maar het is gewoon een grappig feit. 😛

  4.   
    AsoDave's avatar

    Dat geloof ik niet.. melken moeten ze doen.. vooral met DLC..

  5.   
    Djuroen's avatar

    Ik vind het hele verhaal DLC sowieso een beetje stom worden.
    Waarom komen ze altijd weer met die DLC aan?!
    Als een ontwikkelaar nou gewoon eens een volledige game aflevert… Zonder er 2 weken later nog ‘even’ wat DLC achteraan te gooien…
    We worden genept met onze ogen open…

  6.   
    tyb's avatar

    jammer

  7.   
    RoHoutje's avatar

    joepie! weer een DLC! kijken of ik dit keer wel een DLC ga kopen

  8.   
    Tom's avatar

    Rorys schreef, "joepie! weer een DLC! kijken of ik dit keer wel een DLC ga kopen"

    Nee, juist nog niet.

  9.   
    endskonik's avatar

    dus geen DLC?

  10.   
    swfan's avatar

    Dat ze er totaal niet over nagedacht hebben lijkt me sterk.

    Wel wil ik geloven dat het niet hun prioriteit heeft en dat ze eerst de game zo goed mogelijk willen verkopen. En iets zegt me dat de DLC die dan eventueel gaat verschijnen best wel eens gratis zou kunnen worden net als met CODWaW(5) en dat betaalde DLC alleen op console komt, zoals altijd.

  11.   
    Dolf22's avatar

    Mooizo DLC is kloten dat moeten ze bij de release al in orde hebben en niet de amre burgers later weer geld uit de zakken laten halen voor paar nieuwe maps of wapens of wat dan ook echt geld melkerij !

    Groetjes Dolf22

  12.   
    MaTriX's avatar

    Er valt ook verder niet veel na te denken over DLC, enige wat ze dadelijk doen is een zooi maps van een andere CoD game oppoetsen en ze hebben DLC dus over *nieuwe* DLC hoeven ze dan ook niet na te denken.

  13.   
    Alias's avatar

    endskonik schreef, "dus geen DLC? "

    Vooralsnog hebben ze nog geen directe aandacht besteed aan DLC maar hebben ze al hun energie gestoken in de game zelf. Er zal uiteindelijk wel DLC komen aangezien ze dat ook hebben gedaan met World at War en Mappacks nou eenmaal een beetje een gewoonte zijn geworden met Call of Duty games. Ze zijn naar mijn idee in ieder geval een van de weinigen die momenteel pas na de release van hun game aan DLC gaan denken, in tegenstelling tot andere ontwikkelaars die er op de dag van de release al een aantal DLC’s tegenaan gooien.

  14.   
    GameAC's avatar

    Als je dit gelooft, dan geloof je alles.

  15.   
    Kpyne's avatar

    nurie schreef, "nu wel dus."

    LOL ik dacht precies hetzelfde 😆

  16.   
    mastertje's avatar

    MaTriX schreef, "Er valt ook verder niet veel na te denken over DLC, enige wat ze dadelijk doen is een zooi maps van een andere CoD game oppoetsen en ze hebben DLC dus over *nieuwe* DLC hoeven ze dan ook niet na te denken."

    Knap dat je dit nu al weet 🙄 .
    Dit is Treyarch en niet IW.
    Heb het gevoel dat dat Treyarch er niet zo mee omgaat(meer respect voor de fans zeg maar), maar gewoon daadwerkelijk nieuwe maakt.

  17.   
    GameAC's avatar

    mastertje schreef, "Dit is Treyarch en niet IW."

    Beide zijn Activision en die gaat erover. Treyarch heeft helemaal niks te zeggen.

  18.   
    mastertje's avatar

    GameAC schreef, "

    ”mastertje” schreef, "Dit is Treyarch en niet IW."

    Beide zijn Activision en die gaat erover. Treyarch heeft helemaal niks te zeggen. "

    Dat weet ik, maar treyarch maakt de levels toch? dus als hun graag 5 nieuwe maps willen maken lijkt het me dat Activision ze niet tegen houdt

  19.   
    ShadyXL's avatar

    Pleaseee doe geen DLC’s als MW2! 😥 Het mag wel maar maak het dan goedkoper of 5 nieuwe maps + 1/2 oude (en ook goedkoper). DLC voor MW2 heb ik niet gekocht maar voor Black Ops doe ik dat misschien wel.