Gerucht: Bioware zal Mass Effect 3 op de VGA-show aankondigen; zal multiplayer bevatten

Volgens een bron van Joystiq zal op de Video Game Awards-show van Spike, Mass Effect 3 aangekondigd worden. Bioware liet ons al enkele teasers zien van hun VGA onthulling en die leidde naar de Engelse Secret Intelligence Service ofwel MI6. Vele gamers dachten daarom dat de ontwikkelaar met een totaal nieuw soort games bezig was. Volgens de bron gaat het echter om Mass Effect 3 en wist ook te vertellen dat het derde deel in de serie een multiplayermodus zal bevatten. Helaas is er nog geen extra informatie over deze modus bekend.

De Wikileaks-achtige praktijken binnen de gameindustrie waren echter nog niet klaar, want er is ook nog een plaatje gelekt dat uit de trailer die Bioware op de VGA-show zal laten zien. Het plaatje laat niet heel veel zien, maar straalt wel een Mass Effect look uit. Wat voor game het ook gaat zijn, wij vertrouwen er op dat Bioware weer een meesterwerk af gaat leveren. Wat verwachten jullie?

  1.   
    MaTriX's avatar

    Ìk hoop Mass Effect 3 en dan weer met Commander Shepard, deel 2 was geweldig en ik hoop daarom ook zeker op minstens een gelijkwaardige titel als deel 2.

    Ik kijk er in ieder geval al naar uit.

  2.   
    limsma's avatar

    ik had al eerder gehoord dat er tijdens de VGA een grote RPG anouncement zou zijn. ik hoop echt heel erg dat het mass effect 3 is maar eerlijk gezegd denk ik dat het een nieuwe elder scrols zal zijn

  3.   
    PsYkOfOoL's avatar

    Mass effect lijkt me wel een goeie game voor een Multiplayer

  4.   
    Neolite's avatar

    Dit sluit zeer goed aan op het bericht wat EA de wereld in heeft gebracht waarin ze zeggen dat ze voor games met alleen een singleplayer geen toekomst zien. Het zou dus heel goed mogelijk kunnen zijn.

  5.   
    Tadao's avatar

    khoop dat bioware niet teveel naar EA’s mening luistert x.x en zolang het maar niet ten kosten gaat van de singleplayer!

  6.   
    Menyz0r's avatar

    vettt, maar agreed, zolang het maar niet de singleplayer negatief beïnvloed

  7.   
    Hitman047's avatar

    Multiplayer in Mass Effect?! Dat is het slechtste plan wat ik deze week heb gehoord! 🙄

    Het hele verhaal in Mass Effect rust op 1 hoofdpersonage. Jij maakt de keuze’s, jij red het heelal en jij bepaald wat er gaat gebeuren. Ik zie niet in hoe dit vertaald zou kunnen worden naar een multi-player. Van de delen die tot nu toe zijn iig kan ik geen situatie’s bedenken waar je een multi-player op zou kunnen baseren.

    Toch verwacht ik dat Mass Effect 3 het beste deel, en episch einde van de trilogie, zal worden. Maar die Multiplayer zie ik vooralsnog niet zitten. 😉

  8.   
    Stephan123's avatar

    multiplayer in Mass Effect? Hopelijk bedoelen ze co-op

  9.   
    Boxer's avatar

    ”Stephan123″ schreef, "multiplayer in Mass Effect? Hopelijk bedoelen ze co-op "

    Bij een co-op krijg je hetzelfde probleem als wat Hitman047 zei, het verhaal is gebaseerd op 1 hoofdpersonage die alle keuzes maakt. Maar ik heb ook mijn twijfels over een gewone multiplayer. Mass Effect is gebouwd op singleplayer, maar ik sta open om me het tegendeel te laten bewijzen.

  10.   
    timishier's avatar

    hoe de fuck zie je hier mass effect in ik hoop op een nieuwe ip 😆