Gerucht: Mass Effect 3 bevat geen online modus

Volgens een moderator op het BioWare forum zal Mass Effect 3 geen online multiplayer bevatten. Het gerucht ging dat BioWare wel degelijk een online modus toe zou voegen aan het spel, nu wordt het tegendeel beweerd.

“Now that BioWare has officially announced Mass Effect 3 with their press release yesterday, I’m going back to my age-old thread closer here: Mass Effect 3 is a single-player game.”
Het is echter niet duidelijk hoe belangrijk deze moderator en hoeveel invloed deze heeft. Voor nu zal ook deze bewering dus slechts een gerucht blijven. De release van de game staat gepland in de vakantie van 2011. Tegen die tijd is er vast en zeker meer bekend.

  1.   
    limsma's avatar

    ben ik zelf wel blij mee dat zou betekenen dat Bioware zich compleet gaat focussen op de single player en die is veruit het belangrijkste in zo’n game

  2.   
    Leon 2.0's avatar

    Precies. En ik denk dat multiplayer bij Mass Effect gewoon een shooter zou worden, zoals je er al zoveel hebt. Dan speel ik liever een Call of Duty/Battlefield..

  3.   
    JonsoN's avatar

    limsma schreef, "ben ik zelf wel blij mee dat zou betekenen dat Bioware zich compleet gaat focussen op de single player en die is veruit het belangrijkste in zo’n game"

    Agree, als dit waar is zou dat heel mooi zijn, Mass effect bruist van de kwaliteit, dat moet zo blijven.

  4.   
    MaTriX's avatar

    Ook ik zal blij zijn als het geen MP bevat op die manier kunnen ze zich compleet op het SP gedeelte richten, Mass Effect is naar mij mening puur een SP game en dat moet zo blijven ik hoop dat deel 3 weer net zo goed wordt als deel 1 en 2.

  5.   
    Lapixx's avatar

    Compleet op de SP richten? Denken jullie dat het ME team wordt opgesplitst om aan een MP versie te werken? :p

  6.   
    Houserz's avatar

    Beter!

    anders word het toch alleen maar 13 in dozijn, en als je dan mee probeert te komen met een shooter als BC2, daar begin je gewoon niets tegen,
    ze kunnen het beter bij het massive verhaal houden , multiplayer is niets voor een rpg als deze

  7.   
    Stephan123's avatar

    Beter 😀

  8.   
    Hitman047's avatar

    Eerst een ‘gerucht’ dat er wel MP in zit, dan een ‘gerucht’ dat er geen MP in zit… wat moet ik nou geloven?! 😕

    Overigens hoop ik dat dit gerucht waar is (Geen MP), want zoals ik laatst al zei:

    Het hele verhaal in Mass Effect rust op 1 hoofdpersonage. Jij maakt de keuze’s, jij red het heelal en jij bepaald wat er gaat gebeuren. Ik zie niet in hoe dit vertaald zou kunnen worden naar een multi-player. Van de delen die tot nu toe zijn iig kan ik geen situatie’s bedenken waar je een multi-player op zou kunnen baseren.

  9.   
    Neolite's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "Eerst een ‘gerucht’ dat er wel MP in zit, dan een ‘gerucht’ dat er geen MP in zit… wat moet ik nou geloven?! :-?"

    Wat je nu moet geloven? Dat het geruchten zijn en die moet je altijd met een korreltje zout nemen. Dus helemaal niet geloven totdat het bewijs geleverd is.
    😉

  10.   
    GBA43's avatar

    Maakt me niks uit, en er moet naar mijn mening nooit een MP in Mass Effect 3 komen, Als Bioware zich maar richt op de Singlepayer dan word deze game weer awesome! 😆