Microsoft beloont Xbox Live-gebruikers met Microsoft Points

Vanaf vanochtend kunnen Xbox LIVE-leden in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk Microsoft Points verdienen door bepaalde opdrachten te voltooien. Hierbij moet je denken aan het vernieuwen van je lidmaatschap, meedoen aan promotieacties en bepaalde aankopen doen in de Xbox LIVE Marketplace. Xbox LIVE Rewards zijn beschikbaar voor zowel Gold- als Silver-members, maar de Gold-members verdienen wel meer punten.

Vooralsnog is het Xbox LIVE Rewards-systeem nog niet beschikbaar in Europa, maar we hopen dat dit niet al te lang op zich zal laten wachten.

  1.   
    MaTriX's avatar

    Typical

    En weer is de EU niet van toepassing, misschien volgt het nog maar wordt er altijd zo moe van dat US en UK altijd als 1e zijn en dat terwijl ik me grijs koop op Live en aan accounts gezien ik 3 accounts heb voor iedereen hier in huis.

  2.   
    Thachief's avatar

    MaTriX schreef, "Typical
    En weer is de EU niet van toepassing, misschien volgt het nog maar wordt er altijd zo moe van dat US en UK altijd als 1e zijn en dat terwijl ik me grijs koop op Live en aan accounts gezien ik 3 accounts heb voor iedereen hier in huis."

    Ben het helemaal met je eens, altijd die Europeanen die als laatste worden voorzien van games/updates.

  3.   
    PsYkOfOoL's avatar

    is meestal ook met sony

    altijd de US eerst grr

  4.   
    cool ice's avatar

    Vanaf vanochtend kunnen Xbox LIVE-leden in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk Microsoft Points verdienen door bepaalde opdrachten te voltooien. Hierbij moet je denken aan drugssmokkel, autodiefstal, moorden, aanslagen op faciliteiten van de concurrent. hierbij zijn enige vaardigheden en juiste gereedschap vereist. voer de opdrachten juist uit en je verdient de microsoft points. gaat het mis en word je opgepakt, noem onze naam dan niet of we weten je te vinden.
    ๐Ÿ˜›

  5.   
    MisterMDW's avatar

    Goed idee alleen weer jammer dat het niet in nederland (europa) is….
    Microsoft doet het wel goed door allemaal dingen naar live te halen maar al ze heel de markt met een xbox aan willen spreken moeten ze toch slimmer gaan doen en met iedereen rekening houden ๐Ÿ˜›
    Ik vind zune namelijk geweldig,makkelijk en simpel alleen vind ik het dan weer zo jammer dat er bij het grootste (zeg maar gerust alle films) geen ondertiteling beschikbaar is ๐Ÿ™

  6.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    best zielig dat een goldgebruiker meer krijgt, echt van, ja betaal en je krijgt weer geld en ohhh eigenlijk slaat dat betalen voor online nergens op, maarja…

  7.   
    GBA43's avatar

    waarom europa niet?! wij hebben al het goede :O denk maar aan curryworst en kaas, enee uhm curryworst niet te geloven ik kan in me eentje protesteren bij het hoofdkantoor van microsoft gevestigd ter schiphol ๐Ÿ‘ฟ

  8.   
    Mr Bruut's avatar

    heb je wat aan, aan deze post.. ๐Ÿ™

  9.   
    desxeon's avatar

    Waarom wordt Europa weer achter gelaten…

  10.   
    Serg1337's avatar

    gameshark schreef, "best zielig dat een goldgebruiker meer krijgt, echt van, ja betaal en je krijgt weer geld en ohhh eigenlijk slaat dat betalen voor online nergens op, maarja…"

    Zou jij het echt serieus eerlijk vinden als mensen die betalen voor Live, dus de gold members, net zo veel krijgen als mensen die veel minder geld uitgeven?

    En je reactie over betalen voor Live, daar ga ik niet tegen in.. Zo vaak gehoord, zo vaak uitgelegd, en er zijn nog mensen die er over zeuren.

  11.   
    Rijstekorrel's avatar

    Oke best leuke actie ๐Ÿ˜€

  12.   
    gerowniko's avatar

    ”Black13″ schreef, "Vanaf vanochtend kunnen Xbox LIVE-leden in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk Microsoft Points verdienen door bepaalde opdrachten te voltooien. Hierbij moet je denken aan drugssmokkel, autodiefstal, moorden, aanslagen op faciliteiten van de concurrent. hierbij zijn enige vaardigheden en juiste gereedschap vereist. voer de opdrachten juist uit en je verdient de microsoft points. gaat het mis en word je opgepakt, noem onze naam dan niet of we weten je te vinden.
    ๐Ÿ˜› "

    Haha. ๐Ÿ˜†