3,6 miljoen user made levels in LittleBigPlanet 2; DLC in aantocht

Spelers in LittleBigPlanet 2 barsten letterlijk van de creativiteit, wat wel te zien is aan de grote hoeveelheid user made levels die de game twee weken na de release al rijk is. Ontwikkelaar Media Molecule maakte namelijk trots bekend dat er maar liefst 3,6 miljoen levels door gebruikers zijn gemaakt. Van deze 3,6 miljoen levels zijn er wel twee miljoen nog afkomstig uit het eerste deel, maar de creatie van maar liefst 1,6 miljoen levels in zo’n korte tijd is een groteske prestatie.

Daarnaast maakte de ontwikkelaar ook de bekendmaking dat volgende week het speciale Valentine DLC sack pack op PSN verkrijgbaar zal zijn. Deze zal slechts voor een korte tijd te koop zijn, dus wees er snel bij. Het Groundhog en Chinatown New Year pack zullen met de verschijning van het Valentine pack ook verdwijnen, dus ook voor deze DLC geldt: wees er snel bij!

  1.   
    Verwijder Mij!'s avatar

    3,6 miljoen ๐Ÿ˜ฎ

  2.   
    ExtremeDotCom's avatar

    das een pak

  3.   
    GENERAL_DS's avatar

    nu al 1.6 miljoen levels. hoevaak zou het spel wel niet verkocht zijn?

  4.   
    rubenat's avatar

    heel vet,

  5.   
    iveL's avatar

    Waarvan er 100 echt goed zijn ๐Ÿ˜›

  6.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    iveL schreef, "Waarvan er 100 echt goed zijn ๐Ÿ˜› "

    altijd 100 meer dan op xbox ๐Ÿ˜†

    vind t wel jammer dat die DLC niet gratis is want om de een of andere reden vind ik het toch oplichterij, dat spel is weetikveel iets van 2 weken terug uitgekomen. ik heb iets tegen betaalde DLC zelfs zo erg dat ik er een betoog over heb geschreven bij nederlands… oh nou krijg ik opeens een idee… betoog posten hahaha ๐Ÿ˜†

  7.   
    iveL's avatar

    gameshark schreef, "

    ”iveL” schreef, "Waarvan er 100 echt goed zijn ๐Ÿ˜› "

    altijd 100 meer dan op xbox ๐Ÿ˜†
    vind t wel jammer dat die DLC niet gratis is want om de een of andere reden vind ik het toch oplichterij, dat spel is weetikveel iets van 2 weken terug uitgekomen. ik heb iets tegen betaalde DLC zelfs zo erg dat ik er een betoog over heb geschreven bij nederlands… oh nou krijg ik opeens een idee… betoog posten hahaha ๐Ÿ˜† "

    Ik bedoelde het ook helemaal niet negatief ofzo ๐Ÿ˜‰
    Ik zou deze game namelijk zelf heeeel erg graag willen hebben ๐Ÿ˜†
    Ik bedoelde alleen ermee te zeggen dat er 100 bij zijn die echt kwaliteit hebben! En die beter zijn dan de levels die door de ontwikkelaars zijn gemaakt!