LittleBigPlanet bereikt mijlpaal van vier miljoen levels; TRON en Killzone DLC op komst

Alex Pavey, Product Manager van Sony Europa, kondigde gisteren trots aan dat LittleBigPlanet (2) inmiddels de mijlpaal van vier miljoen levels heeft gepasseerd. De teller staat inmiddels al op 4,141,742 en dat aantal stijgt met de minuut. Een snelle rekensom leert ons dat, wanneer je LittleBigPlanet dag en nacht zou spelen en je vijf minuten aan elk level zou besteden, het je maar liefst 78 jaar zou kosten om alle levels te doorploegen. Media Molecule schreef:

For us the most exciting thing has always been seeing what the community does with a LittleBigPlanet game when they get their hands on the new features and tools. We’re constantly delighted – and amazed – by their ingenuity and creativity, and it’s so inspiring to see the level of affection that exists for LittleBigPlanet amongst fans around the world.
Media Molecule maakte van de gelegenheid gebruik om even een update te geven van wat er momenteel allemaal gaande is in de wereld van LittleBigPlanet. Zo is er op dit moment een nieuwe Contraption Challenge in volle gang. Dit is een soort wedstrijd waarin iedereen dezelfde opdracht krijgt en degene die deze het beste uitvoert wint eeuwige roem. Het is deze keer de bedoeling om een werkende onderzeeër te bouwen, dus zet je bouwhelm maar alvast op, want dat gaat een lastig karwei worden.

Maar we kunnen de komende weken ook weer heel wat downloadable content verwachten. Zo verschijnt op 27 april het TRON: Evolution Minipack in de PlayStation Store. Dit pakket bevat niet alleen twee nieuwe kostuums, maar ook nog eens flink wat nieuwe stickers om je levels en pod mee te decoreren. Het prijskaartje? €2,99.

In mei verschijnt het Killzone 3 Minipack. Hier mocht Pavey nog niet te veel over kwijt, maar wel gaf hij al een screenshot van een van de nieuwe kostuums vrij. Dames en heren, aanschouw: de Hazmat Trooper.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    EEkh00rn's avatar

    LOL MINI HELGHAST hahah

    KEIHARD 😆

  2.   
    painkillers's avatar

    die mini helghast lijkt net op een lego mannetje met helm 😀

  3.   
    Leon 2.0's avatar

    Dat Tronpack laat ik ieder geval schieten, 2 kostuums die ik niet erg mooi vind en wat stickers, wel een redelijke prijs overigens. Ik hoop dat de Killzone DLC ook wat nieuwe levels met zich meebrengt, een beetje een setting a la de MGS DLC van LBP1. Maar waar ik vooral op wacht is de Move DLC, die kan niet snel genoeg komen. 🙂

  4.   
    Sarge's avatar

    4.000.000 😮
    Die Helghasts zien er wel goed uit ^^

  5.   
    PsYkOfOoL's avatar

    haha die tron is wel orgineel.

  6.   
    Daniel Z's avatar

    Ziet er heel cool uit en de ondersteuning voor deze game is echt grandioos!

  7.   
    Verwijder Mij!'s avatar

    Leuk 😀