BioWare kijkt naar multiplayer mogelijkheden in al haar games

Momenteel is ontwikkelaar BioWare hard aan de slag met Mass Effect 3 en de rumoeren gaan de laatste tijd rond over een mogelijke multiplayer modus. In een interview met Ray Muzyka van het bedrijf wordt gemeld dat BioWare in elk van haar games de mogelijkheden bekijkt voor een eventuele multiplayer variant.

.. isn’t announcing anything at E3.
Natuurlijk betekent dit niet dat Mass Effect 3 direct een online multiplayer krijgt en BioWare zal daar zeker niets over onthullen op de E3. Het bedrijf verkent gewoon verschillende wegen in haar games, dus we zullen af moeten wachten.

Wij vragen ons dan automatisch af: zijn jullie geïnteresseerd om met Mass Effect 3 online te kunnen?

  1.   
    blackname's avatar

    nee, laten ze maar een hele sterke sp neerzetten zodat mensen er even vooruit mee kunnen en niet naar een weekje in de kast laten wegrotten. niet dat ik deel 1 en 2 slecht vond bij lange na niet maar ben gewoon bang dat als ze mp doen dat de sp er onder gaat lijden.

  2.   
    najreteip's avatar

    blackname schreef, "nee, laten ze maar een hele sterke sp neerzetten zodat mensen er even vooruit mee kunnen en niet naar een weekje in de kast laten wegrotten. niet dat ik deel 1 en 2 slecht vond bij lange na niet maar ben gewoon bang dat als ze mp doen dat de sp er onder gaat lijden."

    Er was gisteren een presentetie van Bioware(stream) waarin ze enkele levels lieten zien. Tot nu toe ziet de sp er fantastisch uit, dus maak je geen zorgen 😀

  3.   
    Jarek's avatar

    Dat word spannend 😀