Firmware 3.65 nu beschikbaar voor de PlayStation 3

Misschien had je het nog niet gemerkt door de heisa rondom de E3-beurs, maar er is nu de mogelijkheid om jouw PlayStation 3 te voorzien van firmware 3.65. Deze update is niet verplicht, waardoor je er ook geen melding van krijgt op jouw console. Dit zal vast komen doordat het maar een paar kleine veranderingen met zich mee brengt die niet zo belangrijk zijn, maar wel zeer efficiënt kunnen werken.

Het staat vast dat de nieuwe firmware de operating system van de PlayStation 3 drastisch verbeterd. Dit zou vast te maken hebben met het recente nieuws over allerlei freezes tijdens het gamen, de bekendste hiervan zal toch wel L.A. Noire zijn. Ook zal het blokje van Savedata mini’s voortaan door het leven gaan als Savedata Mini’s/PSP. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de naamsverandering van de NGP naar PlayStation Vita.

  1.   
    gebruiker50081's avatar

    Als het niet verplicht is waarom krijg je dan geen melding? Dan is die toch gewoon geinstalleerd zonder dat je kan weigeren :P?

  2.   
    cool ice's avatar

    prima. straks even binnehalen.

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    TwanStins schreef, "Als het niet verplicht is waarom krijg je dan geen melding? Dan is die toch gewoon geinstalleerd zonder dat je kan weigeren :P?"

    Nee hij is nog niet geïnstalleerd hij geef alleen een melding dat er een update beschikbaar is, Er word gewoon gekeken welke versie erop je ps3 staat en welke de nieuwste op de server en dan komt de melding.
    Je moet dan zelf nog hem laten updaten en het laten installeren
    Als de update verplicht is dan bedoelen hij is verplicht om online te kunnen gamen enzo maar dat is dus niet nodig, Het is dus wel handig om te updaten om het blijkbaar wel wat dingen verbeterd.

  4.   
    Svenis's avatar

    Sebiet ff snel doen he

  5.   
    GENERAL_DS's avatar

    straks even downloaden dan.

  6.   
    tijn80's avatar

    Meteen ff downloaden. Had al last van wat freezes 😉

  7.   
    Slayer61's avatar

    Da’s mooi, want toen ik bij me neefje LA Noire aan het spelen was, liep die inderdaad een aantal keer vast.