Gerucht: Nieuwe Rainbow Six onderweg; gaat naar New York

Volgens een bron dichtbij Ubisoft (via Kotaku) is er een nieuwe Rainbow Six in de maak die zich afspeelt in New York. Na de twee vorige delen die zich afspeelden in Las Vegas, moet de Big Apple een nieuw gezicht geven aan de franchise en daarnaast gaan de geruchten dat de serie terug gaat naar zijn wortels.

Voor jongere gamers onder ons is dit wellicht niet bekend, maar Rainbow Six is begonnen als tactische shooter, waarbij je voor elke missie je team moest selecteren, inclusief wapenuitrusting en gereedschap. In de vroegere PC-versies was het ook mogelijk om routes uit te stippelen voor je verschillende teams. In hoeverre dat terug gaat komen is nog niet bekend (het zijn natuurlijk geruchten), maar volgens de bron wil men wel weer terug naar die wortels.

Daarnaast wist de bron ook te melden dat het verhaal een grotere rol gaat spelen. Het wordt grauwer, realistischer en belangrijker dan in de vorige games.

Veel meer is er nog niet bekend over deze nog niet aangekondigde titel en het is ook nog onzeker of de game op de E3 getoond gaat worden. Gelukkig staat de E3 voor de deur en komen we daar dus snel achter.

  1.   
    bender's avatar

    Ik vond de 2 wel leuk maar ik had echt meer keuzes verwacht, ik haal hem dan wel als hij voor 20 euro is.

  2.   
    DonutsRocks's avatar

    Yessssssssssssss, Hier heb ik echt jaren op gewacht, ik heb de eerste kapotgespeelt.

  3.   
    Jonah's avatar

    Kijk eens aan! Hier zit ik op te wachten! ๐Ÿ˜€

  4.   
    MisterMDW's avatar

    Yes eindelijk weer een nieuwe rainbow six ๐Ÿ˜€
    Vind trouwens wel dat ze New-York een beetje aan het uitmelken zijn wat games betreft bedoel eerst crysis toen mw3 en nu ook waarschijnlijk al rainbow six ๐Ÿ˜›

  5.   
    jessin9731's avatar

    YES!
    ik heb me kapot gespeelt aan die spellen, vooral aan rainbow six vegas

  6.   
    gatemaster64's avatar

    gaaf heb net ranbow six vegas 2 gekocht en hij was echt vet cool 8)

  7.   
    Leon 2.0's avatar

    Oeh, nice. Onlangs heb ik op Steam Vegas 1 en 2 gekocht voor een zacht prijsje. Ik ben nu helemaal verslaafd aan co-op terrorist hunt. ๐Ÿ™‚ Een nieuw deel is dan ook zeker een keer welkom, vooral als ook daar terrorist hunt in zit. ๐Ÿ™‚

  8.   
    Fabianb's avatar

    Oh, ik heb nog rainbow six, lockdown gespeeld op de oude xbox. Die terrorist hunt was altijd wel lache inderdaad. Alleen telkens weer die paar zelfde maps terrorist hunt te gaan doen werd ook voorspelbaar.

  9.   
    spychohead's avatar

    deze is welkom,heb de eerste 2 delen met veel plezier gespeeld. 8)

  10.   
    cool ice's avatar

    dat zou echt onwijs vet zijn! ik heb me geweldig vermaakt met Rainbow Six Vegas 2. weer een game voor mijn verlanglijst. ๐Ÿ™‚