GN U-Preview: Mass Effect 3


Met de E3 in zicht zijn we op de redactie druk bezig om leuke, nieuwe dingen te bedenken en dat resulteert nu in de GN U-Preview! In GN U-Previews vragen wij aan jullie wat jullie willen weten over de games die Peter en Michiel in Los Angeles gaan checken. Kortom, jullie zijn onze baas en sturen ons op pad met een opdracht! Welke nieuwe features kunnen we verwachten, welke personages krijgen we te zien, hoe lang is de game, hoe verschilt het van de concurrentie, is er extra aandacht voor een PC-versie?

Kortom, jullie bepalen wat wij gaan onderzoeken en wij gaan op zoek naar antwoorden! Om het overzichtelijk te houden hebben we een aantal van de grotere games uitgezocht voor de U-Previews. En deze keer is het de beurt aan… Mass Effect 3.

De strijd gaat nog altijd verder na de epische finale van Mass Effect 2. BioWare werkt hard aan dit derde deel en wij gaan op de beursvloer natuurlijk langs bij Mass Effect 3. Wat wil jij straks lezen in de preview van Mass Effect 3? Roept u maar!

Je kunt je vragen kwijt onder dit nieuwsbericht, of stel ze aan Michiel en Peter op Twitter via @chielb en @PetorGN. De Twitter-accounts zijn uiteraard ook een ideale manier om straks tijdens de E3 ‘real-time’ op de hoogte te zijn van alle activiteiten van de heren op de beursvloer (en tijdens de vele after-party’s).

P.S. Soms mag een ontwikkelaar nog niet alles verklappen, maar we doen ons best!

  1.   
    Drazo's avatar

    Komt mijn geliefde Tali’Zorah vas Normandy terug als squadmember ?

  2.   
    DonutsRocks's avatar

    Drazo schreef, "Komt mijn geliefde Tali’Zorah vas Normandy terug als squadmember ?"

    En gaat ze eindelijk dat masker afdoen 😛

  3.   
    Boxer's avatar

    Hoe lang gaat de game worden?

  4.   
    El Poco Polo's avatar

    mijn vraag is: dat mijn oude crew nog terug komt als ze mass effect 2 hebben overleefd . of krijgen we nieuwe membz

  5.   
    Neolite's avatar

    Alles werkt door in deel 3. Teammembers die het overleeft hebben zul je zeker terug zien. 😉

  6.   
    spychohead's avatar

    heb mass effect 2 nog niet eens gespeeld 😳

  7.   
    Lezle's avatar

    Mass Effect zal waarschijnlijk niet, gewoon zeggen. Hoewel ik waarschijnlijk kopen gebruikt of wanneer de prijs naar beneden gaat

  8.   
    i7 Grendel's avatar

    Hoe zit het met het werken voor the Alliance / Cerberus. Kun je dat zelf kiezen, is dat afhankelijk van je eerdere keuzes of is er geen keuze?

  9.   
    Ken2BE's avatar

    i7 Grendel schreef, "Hoe zit het met het werken voor the Alliance / Cerberus. Kun je dat zelf kiezen, is dat afhankelijk van je eerdere keuzes of is er geen keuze?"

    Volgens mij hebt ge die keuze op het einde van deel 2 gemaakt. Maar ik kan ook verkeerd zijn.

  10.   
    Vlad-x's avatar

    Ik laat me graag verassen. Maar dit is echt dé game van het decennium voor mij. 😀 Gewoon nu al. Deel een en twee vond ik zoo geweldig… Ik wil helemaal niet wachten. 😀

  11.   
    GBA43's avatar

    Vlad-x schreef, "Ik laat me graag verassen. Maar dit is echt dé game van het decennium voor mij. 😀 Gewoon nu al. Deel een en twee vond ik zoo geweldig… Ik wil helemaal niet wachten. 😀 "

    +1 !!!!! 😀