Naughty Dog opgewonden over nieuwe Tomb Raider-titel

Hoewel Tomb Raider toch wel een beetje de grondlegger is voor games als Uncharted, heeft ontwikkelaar Naughty Dog natuurlijk een geheel andere weg genomen met Uncharted en Tomb Raider wordt nu zelfs met Uncharted vergeleken. Buiten dat mag Crystal Dynamics toch wel een beetje vereerd zijn, want Naughty Dog is opgewonden over de nieuwe Tomb Raider.

I’ve not seen the demo but I saw that CG trailer that went out a couple of nights ago and that was fantastic. They executed it unbelievably well and I’m really excited about that game.
Terug naar de roots is een bekende de laatste jaren en ook Tomb Raider moet eraan geloven. De reeks was ooit een vastgepinde PlayStation-serie, maar heeft het destijds moeten afleggen en nu is Uncharted je van het. Toch vindt Evan Wells, baas van Naughty Dog, de nieuwe Tomb Raider fantastisch.

Wells heeft alleen de CGI-trailer gezien, maar hij is erg benieuwd naar de game. Gelijk werden er aan de beste man vragen gesteld of hij niet ooit een samenkomst van Nathan Drake en Lara Croft in één game zou willen zien. Hoe cool de fan-art op internet er ook uitziet, zijn antwoord is steevast nee.

Every single episode is a standalone adventure. We full like we can keep putting him in these scenarios that are self-contained that anyone can pick up and play, but if you have played them and know the characters and storylines it can be an even more rewarding experience. I don’t see why we wouldn’t keep going and making more of those adventures as long we’ve got the ideas.
Hoe het dan verder moet met Uncharted? De reeks is nooit bevestigd als een trilogie, maar een vierde deel laat Wells nog niet lekken. Hij geeft wel aan dat elk Drake-avontuur op zichzelf staat en er dus nog meerdere delen van kunnen verschijnen. Het is echter wel leuker alle Uncharted games te spelen, omdat de ervaring dan vele malen beter is, vanwege de bekende personages en verhalen, aldus Wells.

Vele gamers mogen dan net als Evan Wells ‘opgewonden’ raken van de nieuwe Tomb Raider; de game komt pas volgend jaar. Een gigantische troost: Uncharted 3: Drake’s Deception wacht later dit jaar op ons!

  1.   
    rubenat's avatar

    Ik heb nog nooit een tomb raider game gespeeld, maar het heeft wel potentie

  2.   
    DutchFreeze's avatar

    ik snap het, ik word er ook opgewonden van om naar zo’n chick te kijken 😛

    Maar ff serieus, wel een goeie prestatie!

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    Idd goeie prestatie ben ook erg benieuwd naar de volgende tomb raider game 😀

  4.   
    soldierarjan's avatar

    ik kijk ook uit na tomb raider dit word volgends mij weer echt een goed deel eindelijk.

  5.   
    painkillers's avatar

    naughty dog zal wel weer een nieuwe ip uitvinden crash bandicoot was echt top serie op ps1 dan jak and dexter op ps2 en uncharted op ps3 alleen crash bandicoot door naughty dog was echt vele malen beter dan al die andere crash games en de laatste trok echt op niks de gba delen waren dan wel weer goed en leuk

  6.   
    cookymonster's avatar

    dit is de eerste tomb raider sinds jaren die me goed lijkt te worden

    off topic: de titel van dit artikel is echt geniaal, als er nu lara croft gestaan in plaats van tomb raider dan was het helemaal grappig geweest. 😛

  7.   
    FioranoJC's avatar

    painkillers schreef, "naughty dog zal wel weer een nieuwe ip uitvinden crash bandicoot was echt top serie op ps1 dan jak and dexter op ps2 en uncharted op ps3 alleen crash bandicoot door naughty dog was echt vele malen beter dan al die andere crash games en de laatste trok echt op niks de gba delen waren dan wel weer goed en leuk"

    Woow, ooit gehoord van het gebruik van punten? Deze: …… Haast niet te lezen man 😛