Nieuwe Tomb Raider krijgt geen levensechte modellen meer

Voorheen konden we bij Tomb Raider-gerelateerde producten prachtige modellen verwachten die zich voor Lara Croft voordeden. Dit zal echter bij de promotie van de nieuwe Tomb Raider game, die volgend jaar moet verschijnen, niet meer gebeuren, aldus Karl Stewart, ontwikkelaar van de game. Volgens hem zou dit schade brengen aan het psychologische aspect van onze schone Lara Croft.

That will never happen again. We want to create a visceral experience. We want people to look at Lara and see the psychological aspect of her character.
Stewart vindt dat wij als gamers op een geheel verfrissende manier naar het hoofdpersonage van Tomb Raider moeten kijken. Het psychologische aspect moet een grote rol gaan spelen in het nieuwe spel en er zal een rauwe ervaring gecreëerd worden. Levensechte modellen passen niet meer in dat plaatje.
They bought into the vision of taking a 21-year-old girl on her first adventure. We’re excited that the movie will be about Lara going down that same path.
Ook al draait het bij Lara Croft niet alleen om het uiterlijk, aldus de ontwikkelaar; er zal toch een nieuwe film verschijnen die gebaseerd zal zijn op de game. De derde film gaat ook terug naar het begin en vertelt het verhaal van een jongedame die haar eerste avontuur beleeft. De film moet in 2013 uitkomen en aangezien Angelina Jolie te oud is voor deze rol, kunnen we vast gaan gissen wie de nieuwe Lara Croft gaat spelen.

  1.   
    gerowniko's avatar

    Vind het geen gemis eerlijk gezegd. Ik hoop wel dat ze ditmaal zowel de juiste Lara casten en de films leuk weten te houden, ik vond Angelina maar niets als Lara Croft in de eerste twee films…

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    Zou het ook niet missen