Digital Deluxe-versie Mass Effect 3 enkel verkrijgbaar via Origin

Volgend jaar mogen we in Mass Effect 3 het avontuur van Shepard voortzetten op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Laatstgenoemde platform krijgt wederom een Digital Deluxe-versie, maar die zal ditmaal enkel verkrijgbaar zijn op Origin, het digitale distributieplatform van Electronic Arts zelf.

Mocht je deze uitgebreide versie willen pre-orderen, voor een stevige 69,99 euro, dan is dat hier te doen. Zodoende kun je verzekerd zijn van een stevig aantal extra’s, die allemaal te bekijken zijn op Origin.

  1.   
    Alfa Warrior's avatar

    Had niks anders verwacht van Electronic Arts, ze moeten Origin op een manier promoten en aangezien spelers weghalen bij steam niet zal gaan als je zo iets ook op steam zou zetten moeten ze het wel exclusive houden.

  2.   
    meatball's avatar

    dan maar geen DD versie van ME3. Ga namelijk niet bij meerdere platformen games kopen. en al helemaal niet voor zulke hoge prijzen…

  3.   
    Deadstriker's avatar

    Alfa Warrior schreef, "Had niks anders verwacht van Electronic Arts, ze moeten Origin op een manier promoten en aangezien spelers weghalen bij steam niet zal gaan als je zo iets ook op steam zou zetten moeten ze het wel exclusive houden."

    Volgens mij is Origin opgezet voor EA games only. Zo kan je ook makkelijker support geven en minder gedoe voor het distribueren van games van EA zelf.

  4.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    meatball schreef, "dan maar geen DD versie van ME3. Ga namelijk niet bij meerdere platformen games kopen. en al helemaal niet voor zulke hoge prijzen…"

    Precies! Ik moet EA download manager op mijn PC hebben voor de Sims 3, maar anders had ik het ook op Steam gehad. 🙂

  5.   
    See4urSelf's avatar

    Steam doet tog goed zijn ding? Laat lakker daar!

  6.   
    ozzman's avatar

    Gaat uiteindelijk toch om het spel