We willen LittleBigPlanet niet uitmelken, aldus Media Molecule

Eerder deze maand liet ontwikkelaar Media Molecule weten afstand te doen van de serie waar ze bekend mee is geworden: LittleBigPlanet. De reden waar we weet van hadden, was dat de developer zich meer op andere projecten wilde gaan focussen. In een interview heeft Media Molecule meer uitleg gegeven.

Mede-oprichter van de ontwikkelaar, Mark Healey, zegt dat een gamereeks net is als het hebben van een kind. In een bepaald stadium wil dit kind het huis uit; dit is ook gedeeltelijk het geval bij LittleBigPlanet. Kareem Ettouney, art director van LittleBigPlanet, meldt dat iedereen nu wel de ‘taal begrijpt’ van de games en bekend is hoe het allemaal werkt. Media Molecule is daarom voorzichtig en zegt voortijdig gedag tegen LittleBigPlanet, dit om uitmelking en dufheid te voorkomen.

If you think of LittleBigPlanet as having a child, you kin of get to the stage where they want to leave home. It’s kind of like that.
Alex Evans, mede-oprichter van het bedrijf, zegt nog wel dat ze LittleBigPlanet zullen blijven ondersteunen, hoewel het niet meer de primaire zaak is.

  1.   
    MildBobbySauce's avatar

    er zijn zoveel uitgemolken games ik hoop dat dat niet bij LBP

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    NinjaGaiden schreef, "er zijn zoveel uitgemolken games ik hoop dat dat niet bij LBP"

    Ik vind het niet leuk maar zou het idd wel zonde vinden is wel een grote titel van Sony

  3.   
    Leon's avatar

    Ben benieuwd wat hun volgende project wordt!