Het repareren van gereedschap niet meer nodig in Skyrim

In The Elder Scrolls IV: Oblivion was het vaak noodzakelijk een goed aantal hamers op zak te hebben. Met deze hamers was het namelijk mogelijk je wapentuig en beschermende kleding te repareren, mochten ze beschadigd raken. In The Elder Scrolls V: Skyrim hoeft dat niet meer. In Skyrim maak je namelijk je eigen wapens en bescherming en kun je die over de loop van de tijd verbeteren, maar beschadigd zal het niet meer raken.

Pete Hines van Bethesda liet het nieuws over deze nieuwe feature horen via een tweet. Volgens hem is het veel leuker om je eigen gereedschap te verbeteren dan om constant te werken aan het goed onderhouden van je wapens en armor.

  1.   
    Alfa Warrior's avatar

    Heerlijk, heb het nooit zo erg gehad met dat systeem het zorgde (bij mij) er altijd voor dat je veel te veel wapens op zak had (Andere games) en dat maakte je zwaarder / minder snel.

  2.   
    Tadao's avatar

    Op een paar vlakken vind ik het wel jammer, bang dat het misschien Te casual word

  3.   
    el_loco's avatar

    Is dit een aanrader want ik ben van plan om hem te kopen?
    Vertel er ff bij wat voor gamer je er voor moet zijn!
    alvast bedankt 🙂

  4.   
    daan147's avatar

    el_loco schreef, "Is dit een aanrader want ik ben van plan om hem te kopen?
    Vertel er ff bij wat voor gamer je er voor moet zijn!
    alvast bedankt 🙂 "

    Er zijn eigenlijk geen vereisten om van deze game te genieten. Ik heb zijn voorganger, Oblivion, gespeeld en ik kan met trots zeggen dat dit een van de beste games is dat ik ooit gespeeld heb. Er is gewoon zoveel te doen buiten de echte verhaalquests en dat maakt Oblivion zo goed. Als je een fan bent van first-person shooters of role-playing games, dan is deze game een echte aanrader. Zelf haal ik skyrim op de dag dat hij uitkomt, want ik heb er het volste vertrouwen in. Hopelijk ben je hier iets mee. 😉

    On topic: op zich wel een goede zaak. Ik vond het in Oblivion ook soms vervelend dat je altijd een vijf à tiental hamers nodig had die voor veel gewicht zorgden. Het verbeteringssysteem klinkt ook interessant.

  5.   
    NightHawk's avatar

    Een aangename verandering.

  6.   
    gragon3's avatar

    NightHawk schreef, "Een aangename verandering."

  7.   
    Lazar93's avatar

    gragon3″][quote=”NightHawk schreef, "Een aangename verandering."

    [/quote]

  8.   
    RocknRolf's avatar

    Fijn, dat je geen mega overgewicht hebt door al die hamers die je bij je moest dragen

  9.   
    fabiankok's avatar

    Nooit problemen gehad met dat ik hamers mee moest nemen, liet ze toch altijd repareren bij een ventje in een dorpie, nadat ik ‘em weer blij had gemaakt met wat loot 😀