Kom volgende week alles te weten over de Sylvari uit Guild Wars 2

In Guild Wars 2 kunnen spelers kiezen tussen verschillende rassen. Speel met een Human, Asura, Norn, Charr of Sylvari. Over dit laatste ras weten we nog heel weinig, maar ontwikkelaar ArenaNet gaat hier volgende week rigoureus verandering in brengen. De hele week staat namelijk in het teken van de Sylvari.

We weten al dat Sylvari een planten ras zijn en pas enkele jaren op de planeet Tyria rondwandelen. Aankomende maandag zal veel nieuwe informatie over het mysterieuze ras verschijnen. Ook de dagen daarna kunnen de Guild Wars 2-fans sappige informatie en beelmateriaal verwachten. Hou de officiële site van Guild Wars 2 en GamersNET goed in de gaten om alles over de Sylvari te weten te komen.

De Sylvari zal voor het eerst op de Gamescom speelbaar zijn en natuurlijk zullen we jullie dan van een mooie preview voorzien.

  1.   
    Ika Q's avatar

    Ik kijk er zeker naar uit. 8)

  2.   
    Fox's avatar

    Eindelijk! Sinds gw:en is het stuk waar (zeggen ze) de eerste sylvari leeft (die boom) me favoriete tussen stop voor een run naar rata-sum 😛

  3.   
    blackname's avatar

    Fox schreef, "Eindelijk! Sinds gw:en is het stuk waar (zeggen ze) de eerste sylvari leeft (die boom) me favoriete tussen stop voor een run naar rata-sum :P"

    Haha hoe run jij dan xD beetje om ofzo. Maar ik vind het denk ik toch de minst leuke ras, De steden zijn gewoon hutjes in de jungle en vind hun uiterlijk ook mwa.