inFamous 2 krijgt update voor gebruikers gegenereerde missies

De extra mogelijkheid in inFamous 2 om zelf levels te creëren krijgt een gratis update. Sucker Punch heeft dit bekend gemaakt via haar officiële blog, waar gedetailleerd beschreven wordt wat de veranderingen zullen zijn. Het gaat onder andere om twee bosses die beschikbaar zullen zijn om te gebruiken, plus de mogelijkheid om een missie te zoeken op naam van de auteur.

De bosses, twee grote mammoetachtigen, kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. Zo kunnen ze bijvoorbeeld vijandig zijn tegenover Cole, NPC’s of tegenover elkaar. Dit geeft gamers de ruimte om ze heel gevarieerd te gebruiken:

[The] mammoth characters that can be used in any way you can think of. Have the two be friends, have them fight each other, have them protect Cole. It is all up to you! Be sure to click on the image for a huge 1080p screenshot!
Daarnaast is het dankzij de update mogelijk om een playlist te maken met eigen gemaakte levels. Zo kunnen missies op volgorde gezet worden zodat ze een eigen verhaal vertellen. Gebruikers kunnen missies ook meteen een waardering geven.

Met ‘Mission Linking’ is het voor gebruikers, aldus Sucker Punch, makkelijker om een goede missie te vinden, of om feedback te geven. Hiermee kan er volgens de ontwikkelaar een beetje ‘orde’ aangebracht worden in de chaos van 80,000 missies.

  1.   
    DutchFreeze's avatar

    Ohja dat spel is er ook nog xD 😳

  2.   
    Steen's avatar

    but, but THATS WHAT I MISSED! 😆

  3.   
    See4urSelf's avatar

    Leuk spel was dat 🙂 Allen user generated content was minder, het idee was leuk alleen waren er niet zo’n goeie community leden die hier ook daadwerkelijk leuke dingen van maakte…

  4.   
    RocknRolf's avatar

    Ja! Misschien dat het nu nog wel leuk wordt om het spel toch even weer in mn ps3 te doen 🙂