Eerste Pro Evolution Soccer 2012 DLC onthuld

Pro Evolution Soccer 2012 ligt weliswaar nog niet eens in de winkels, maar Konami is al druk bezig met het ontwikkelen van downloadable content voor de game. Het eerste pakket, dat overigens helemaal gratis zal zijn, onthulde men vandaag en updatet onder andere de teamindelingen in overeenstemming met alle huidige transfers.

Maar dat is nog niet alles: de DLC past tevens de skill parameters van enkele spelers en de kits van verschillende teams aan. Volgens de ontwikkelaar zullen er in totaal 160 clubs worden geüpdatet, waardoor honderden voetballers over realistischere statistieken en vaardigheden beschikken. De DLC verschijnt gelijktijdig met de game zelf: op 14 oktober 2011.

  1.   
    fdennis's avatar

    Met andere woorden ze zijn weer slordig. Vorig jaar met PES 11 zaten bij bijna elke team nog de teams in van het seizoen 2009-2010. En nu doen ze het gewoon weer. Ik vraag me af hoeveel mensen aan de game werken ter vergelijking van Fifa. Ook hoop ik dat ze bij PES wat slimmer in springen door een Roemeense,Oekrainse,Turkse en Argentijnse competitie in PES te doen. Wij hebben er iets minder alhowel voor Master League leuk. Maar dat die landen ook PES gaan kopen omdat iedereen hun team kan krijgen van die landen. Ik heb dit jaar voor de 3de keer op rij voor Fifa gekozen omdat PES na deeltje 9 zo zwaar achteruit is gegaan.