Mass Effect 3 krijgt multiplayer volgens Australisch PC-magazine

De Mass Effect-games hebben tot nu toe vooral gedraaid om de singleplayer, maar als we het Australische tijdschrift PC Powerplay mogen geloven dan komt daar binnenkort verandering in. Op de website van dit blad is namelijk de voorkant van de aankomende uitgave te vinden, waarop Commander Shepherd samen met zijn teamgenoten staat. Hierbij staat ook de volgende tekst:

Multiplayer comes to Mass Effect 3. Fight alongside your friends as the galaxy goes to war!
Momenteel heeft ontwikkelaar Bioware nog niets bevestigd, maar op de website van PC Powerplay staat wel de omschrijving van de aankomende uitgave:
That’s right – Mass Effect 3 is getting multiplayer! We travel to BioWare’s office in Edmonton for hands-on time with the series’ first foray into online gameplay, and chat with Mass Effect Series Producer and Mass Effect 3 Project Director Casey Hudson about the decision to go multiplayer in the epic battle for the galaxy.
Het lijkt er dus op dat Mass Effect 3 echt een multiplayer gaat krijgen, maar wat voor vorm deze zal hebben is nog niet zeker. “Fight alongside your friends” lijkt er echter op te wijzen dat het om een co-op multiplayer gaat. Als Mass Effect 3 echt een multiplayer krijgt, dan bestaat uiteraard de kans dat dit bij Dragon Age III ook zo zal zijn.

  1.   
    FishHookz's avatar

    Ik ga lachen als het blijkt dat er geen multiplayer is in Mass Effect 3 ๐Ÿ˜† Dan heeft dat game magazine wat uit te leggen ๐Ÿ™„

  2.   
    Alfa Warrior's avatar

    Senzanome schreef, "Ik ga lachen als het blijkt dat er geen multiplayer is in Mass Effect 3 ๐Ÿ˜† Dan heeft dat game magazine wat uit te leggen ๐Ÿ™„ "

    En juist om die reden is het vrijwel zeker dat er een Multiplayer komt ๐Ÿ™‚

  3.   
    WoKingNL's avatar

    Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *Adem in* eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Als het alleen co-op is kan ik er mee leven maar laat het alsjeblieft geen deathmatch zijn en dergelijk ๐Ÿ™

  4.   
    Hitman047's avatar

    Ik hoop het niet… ๐Ÿ™

  5.   
    Relief's avatar

    Misleidende titel. Het gaat om Co-Op.

  6.   
    Dark_Phoenix's avatar

    Relief schreef, "Misleidende titel. Het gaat om Co-Op."

    Co-Op is multiplayer ๐Ÿ˜‰

  7.   
    Menyz0r's avatar

    Omg, ik hoop het zo graag, lijkt me zo vet he ๐Ÿ™‚

  8.   
    Alfa Warrior's avatar

    WoKingNL schreef, "*Blaat* "

    Je bent niet verplicht MP te spelen he, vergeet dat niet.

  9.   
    WoKingNL's avatar

    Nee dat zeker niet maar als ze de multiplayer erbij doen net zoals dead space 2 en Bioshock 2 dat kregen. Die zaten er echt in omdat het er maar bij moest, waren prima singleplayer games.

  10.   
    Houserz's avatar

    Geloof me dat komt echt wel goed, ik denk dat een game als ME 3 zich heel goed leent voor een co-op samen krachten bundelen tegen enemies. Lijkt mij erg gaaf.