PlayStation 3 viert vijfde verjaardag in Japan

Hieperdepiep hoera! Of, zoals ze in Japan zouden zeggen: 万歳! De PlayStation 3 viert in het land van de rijzende zon vandaag zijn vijfde verjaardag. Op 11 november 2006 lag de zwarte krachtpatser van Sony daar voor het eerst in de winkels en we kunnen inmiddels wel zeggen dat het apparaat ons de afgelopen vijf jaar veel moois heeft gebracht.

Dankzij de PlayStation 3 hebben we de afgelopen jaren kunnen genieten van topfranchises als Metal Gear Solid, Uncharted, LittleBigPlanet, God of War, Ratchet & Clank en natuurlijk Hollands trots Killzone. Er zijn inmiddels dan ook al ruim 55 miljoen consoles verkocht en bijna 20% van die apparaten heeft Call of Duty: Black Ops gedraaid, de populairste game op de PlayStation 3.

Wij moeten overigens nog even wachten met het aansnijden van de taart. Eerst is Amerika namelijk aan de beurt op 17 november en pas op 23 maart 2012 viert de PlayStation 3 in Europa zijn vijfde verjaardag. Hem toch alvast een klein verjaardagskusje geven, kan natuurlijk geen kwaad.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Mooi waar is de taart! ๐Ÿ˜›

    Moge The Black Beast nog vele jaren doorgaan!!

  2.   
    fdennis's avatar

    Vraag me af wanneer de ps4 gaat komen. Als ik kijk naar Skyrim en Bf3 dit jaar die games zitten echt op de limiet van de ps3 ( ook 360 natuurlijk. ) Maar zien er natuurlijk nog meer dan uitstekend uit. Voorspelling is 2012 aankondiging nieuwe xbox die in 2013 verschijnt en ik denk begin 2014 dat sony met een nieuwe PS komt. Wat denken jullie?

  3.   
    Sarge's avatar

    Boeit nu echt nog niet wnr er nieuwe consoles uitkomen. Ik vind het vet dat de PS3 nog steeds top-kwaliteit afleverd, na al die 5 jaar! Well done Sony! ๐Ÿ™‚

  4.   
    Verwijder Mij!'s avatar

    Hiep Hiep Hoera!!! ๐Ÿ˜€

  5.   
    FRENZY 14's avatar

    Feestje !! ๐Ÿ˜›

  6.   
    cool ice's avatar

    gefeliciteerd! ik zal eens kijken of ik mijn ps3 vandaag kan gaan trakteren met een fijn potje Battlefield 3! ๐Ÿ˜€

  7.   
    Daniel Z's avatar

    Damn, wat gaat dat hard. Al sinds april 2007 heb ik er enorm veel plezier aan!

  8.   
    mmx's avatar

    De PS3 is echt een top apparaat van Sony en heeft zich goed bewezen t.o.de ook bekende X360 daarom Sony gefeliciteerd ! ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ en nu TAART !

  9.   
    Rijstekorrel's avatar

    Ik heb hem ook al weer 3,5 tot 4 jaar ofzo, Maar idd Uncharted, God of war & Ratchet & Clank waren zeker top titels voor mij :D.

    Dus gefeliciteerd ๐Ÿ˜€

  10.   
    Leon's avatar

    Mijne is helaas na 3,5 jaar trouwe dienst deze week overleden, maar ik kan de nieuwe al horen aankomen. Gefeliciteerd!

  11.   
    RauserLuLz's avatar

    Jezus wat vliegt de tijd zeg.. Kan me de aankoop nog herinneren alsof het een week geleden was..bijna 5 jaar voor ons ๐Ÿ™„

  12.   
    laz#R's avatar

    Hem toch alvast een klein verjaardagskusje geven, kan natuurlijk geen kwaad.

    Zal ik vaak genoeg doen met mooie goals op fifa ๐Ÿ˜†

  13.   
    MoonLight's avatar

    23 Maart 2007 kocht ik mijn eerste PS3, leuk ding. Toch ben ik blijer met mijn high-end pc! ๐Ÿ˜€