Guild Wars 2 komt in 2012; open bèta in de lente

ArenaNet heeft vandaag aangekondigd rond maart en april een open bèta uit te brengen voor Guild Wars 2. Ook werd bevestigd dat de game in 2012 in de schappen zal liggen. Directeur Mike O’Brien vertelde op zijn blog dat hij eerst de pers Guild Wars 2 laat testen, voordat de game toegankelijk wordt voor het publiek.

Vorige maand werd al een closed bèta succesvol afgerond, waar O’Brien het volgende over losliet:

We recently finished our first closed beta test, and we’re now ready to hold progressively larger events. In February we’ll invite select press to participate in beta testing, and in March and April we’ll aggressively ramp up the size of our beta test events so that many of you will have a chance to participate. And of course, this all leads to the release of Guild Wars 2 later this year. It’s been an incredible adventure over the past five years, working with our community and our team of dedicated artists, designers, and programmers to realize this vision. This year, the seeds of that work come to fruition. We can’t wait to play the game with you.
Tot vandaag was nog niet officieel bevestigd dat Guild Wars 2 in 2012 uit zal komen.

  1.   
    marklin989's avatar

    Eindelijk xD

  2.   
    s1nkinggoldfish's avatar

    Na ellen lang wachten komt hij er togh, had tevens de moet al gedeeltelijk op gegeven dat hij niet meer zou verschijnen. Maar nu togh de grote doorbraak is er, aldus de release date van de togh leuke en stoere game die in de meeste opzichten leuker wasdan WOW. ( geen afkraker voor de hardcore WOW fans). De voorgaande delen hadden allemaal een boeiende, fantasie volle en zekers onwijs gave verhalen erin die tijdens het spelen rijkelijk werden getoont. Voor de mensen die houden van een mmorpg is dit zekers een aanrader, je bent er namelijk wel maanden al wel niet jaren mee zoet. Deze serie staat bij mij zekers te weten in mijn favoriete rijtje.

    peace 8)

  3.   
    fdennis's avatar

    Laat dit voor alle game studios gelden. Kondig alsjeblieft nooit meer een game uit die s 4 jaar later uitkomt. Zolang verheug ik me hierop en nu lijkt die dan EINDELIJK te komen.

  4.   
    nickkok14's avatar

    als in februari de pers mag testen, neem ik aan dat GN hier ongetwijfeld aan mee gaat doen. Maar als er nog een plaats vrij is, is het misschien en leuke prijs voor prijsvraag vrijdag? 🙄

  5.   
    blackname's avatar

    ”nickkok14″ schreef, "als in februari de pers mag testen, neem ik aan dat GN hier ongetwijfeld aan mee gaat doen. Maar als er nog een plaats vrij is, is het misschien en leuke prijs voor prijsvraag vrijdag? 🙄 "

    en misschien leuk om deze leuke jongen dan mee te nemen 😀 Ik refreshte de Guild wars site 3 keer want ik geloofde het niet dat er een release was .

  6.   
    nickkok14's avatar

    blackname schreef, "

    ”nickkok14″ schreef, "als in februari de pers mag testen, neem ik aan dat GN hier ongetwijfeld aan mee gaat doen. Maar als er nog een plaats vrij is, is het misschien en leuke prijs voor prijsvraag vrijdag? 🙄 "

    en misschien leuk om deze leuke jongen dan mee te nemen 😀 Ik refreshte de Guild wars site 3 keer want ik geloofde het niet dat er een release was ."

    haha +1 😀

  7.   
    Intersivety's avatar

    Ik zal hem zeker dan gaan uitproberen!