Is PlayMemories Studio een foto- en video-editor voor de PlayStation 3?

De CES 2012 staat voor de deur en alle stands op de grote elektronicabeurs zijn dus zo goed als af. Dit betekent vaak ook dat er foto’s van aankomende aankondigingen op internet verschijnen. Zo zijn er nu foto’s van een onbekende PlayStation 3-applicatie genaamd PlayMemories Studio gemaakt. Het lijkt op een gebruiksvriendelijke video-editor voor de console en volgens een patentaanvraag uit oktober is het stukje software bedoeld voor het bekijken, organiseren en aanpassen van digitale foto’s en video’s. De app zou ook een Facebook variant krijgen.

Helaas is er niet meer informatie over PlayMemories Studio bekend, maar als de deuren van de CES open gaan zal er vast meer over de nieuwe applicatie bekend worden. Bekijk hieronder in ieder geval de ietwat vage foto waar de informatie vandaan kwam.

  1.   
    FRENZY 14's avatar

    Nieuwsgierig…… 🙂

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik denk niet dat ik het vaak zal gebruiken want dan heb ik zelf Sony Vegas Pro op mijn pc staan.

  3.   
    Intersivety's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "Ik denk niet dat ik het vaak zal gebruiken want dan heb ik zelf Sony Vegas Pro op mijn pc staan."

    Helemaal met je eens, met Sony Vegas filmpjes bewerken is veel handiger dan met deze software. Het is echter wel zo dat voor mensen die zich Sony Vegas te duur vinden het wel misschien een oplossing is.

  4.   
    soldierarjan's avatar

    zou wel leuke toevoeging zijn.

  5.   
    SonyBoy's avatar

    Pffff…. Zelfs op de 3DS kan je foto’s bewerken. En daar kan je ze nog zelf maken ook. Hoe vaak gebruik je eigenlijk zo’n editing programma? Als je je foto’s echt mooi wilt bewerken gebruik je toch wel photoshop!