Media Molecule spendeert 4,1 miljoen pond aan onderzoek

Soms komen er ongelooflijke bedragen naar buiten, zo ook de post research & development van Media Molecule. De ontwikkelaar van de LittleBigPlanet-franchise spendeert namelijk 4,1 miljoen pond aan deze post, wat neerkomt op bijna vijf miljoen keiharde euro’s. De studio wil graag hun reputatie van “een innoverende ontwikkelaar” hooghouden. Dat vernieuwing duur is moge duidelijk zijn, maar Media Molecule richt zich dan ook op veel verschillende zaken:

Leading edge physics and dynamics, rapid world creation from laser data, innovative routes to market via web based interfaces, 3D stereo-optics for advanced simulation, and use of ‘hi-def’ data capture and processing techniques.
Gezien het feit dat de ontwikkelaar maar één echte franchise bezit, moet het inderdaad erg belangrijk zijn om op dat vlak te vernieuwen.

  1.   
    Daniel Z's avatar

    Media Molecule is natuurlijk al met iets nieuws bezig, nadat de studio heeft aangegeven te stoppen met LittleBigPlanet. We kunnen nog veel verwachten van het bedrijf en ik kan dan ook niet wachten wat er uit die onderzoeken komt.

  2.   
    soldierarjan's avatar

    Daniels_Zwart schreef, "Media Molecule is natuurlijk al met iets nieuws bezig, nadat de studio heeft aangegeven te stoppen met LittleBigPlanet. We kunnen nog veel verwachten van het bedrijf en ik kan dan ook niet wachten wat er uit die onderzoeken komt."

    Ik verwacht juist dat al die onderzoeken voor hun nieuwe game aan het doen zijn.