PC-gamers kunnen patch 1.4 van Skyrim alvast testen

Het ongelooflijk populaire The Elder Scrolls V: Skyrim kende sinds de release vele bugs, maar gelukkig is men bij Bethesda druk bezig om zoveel mogelijk bugs op te lossen met behulp van nieuwe patches. De PC-gamers onder ons kunnen de bèta van patch 1.4 voor Skyrim nu alvast uitproberen. Mocht je willen weten welke problemen er allemaal opgelost worden in deze patch, kun je dat hier lezen.

De patch is te downloaden door naar Steam te gaan en bij settings te kijken. Er opent dan een nieuw venster waar onder andere beta participation staat waar je op moet klikken. Druk vervolgens op change. In het volgende menu kun je ervoor kiezen om de bèta patch te downloaden.

Bethesda waarschuwt er echter wel voor dat het nog slechts een bèta is. Het downloaden van de patch kan dan ook zorgen voor problemen met de game. Mocht je de patch willen proberen, zorg er dan voor dat je je oude saves niet overschrijft en maak voor de zekerheid ook even een back-up van je savegames!

This patch is still in development. Apply the update at your own risk and only if you are affected by issues listed in the fix notes.

Be sure to back up your saved games or simply be careful not to overwrite your existing saves. If you decide to opt out of the beta program, your old saves will still work with the current release of Skyrim (v 1.3).

Mocht je feedback willen leveren over de patch, dan kan dat op het Bethesda forum.

  1.   
    HellViperX's avatar

    Nu nog wachten op een beta vd de Creation Kit 😆

  2.   
    fdennis's avatar

    Nou nog ps3 versie aub want die lag is zo tergend 😡

  3.   
    cookymonster's avatar

    ik zit er wel op te wachten want die quest bug’s zijn knap irritant

  4.   
    Morgaro's avatar

    HellViperX schreef, "Nu nog wachten op een beta vd de Creation Kit 😆 "

    wat is Creation Kit?
    😳

  5.   
    Superwasbeer's avatar

    dat je je eigen wereld/quests kan maken