Bethesda onthult Fallout 3 & Oblivion Double Pack

Ben je fan van RPG’s met een open wereld, maar heb je Fallout 3 en Oblivion nog niet in je collectie? Dan geeft Bethesda je nu de kans om deze titels voor een spotprijsje op te pikken. Het Fallout 3 & Oblivion Double Pack verschijnt later dit jaar voor 19,99 dollar en 29,99 dollar voor respectievelijk de PC en de Xbox 360. Bethesda beweert zelf nog geen PlayStation 3-versie uit te mogen brengen, maar geeft tegelijkertijd aan dat hier in de toekomst mogelijk verandering in zal komen.

Daarnaast wordt er enkel over een release in Noord-Amerika gerept, maar het is niet uit te sluiten dat de bundel ook naar Europa zal komen. Het Fallout 3 & Oblivion Double Pack staat gepland voor een release op 3 april.

  1.   
    -050- Critical's avatar

    grr mijn vrienden hebben het er altijd over hoe geweldig deze zijn, mooi balen dat deze neit op ps3 komen, Hopen op de toekomst! 🙄

  2.   
    mj-10's avatar

    als hij naar europa komt, dan ga ik deze denk ik kopen om kennis te maken met het genre RPG 🙂

  3.   
    Alfa Warrior's avatar

    Fallout 3 en Oblivion – wacht tot er 1 in de aanbieding gaat en je betaald minder dan 30 euro 🙂

  4.   
    Leon 2.0's avatar

    Wel een gemiste kans dat het twee ‘kale games’ zijn. Als de DLC er nu nog bij zat, was het wel een leuke deal geweest. 🙂

  5.   
    gatemaster64's avatar

    leuk 😀

  6.   
    gatemaster64's avatar

    -050- Critical schreef, "grr mijn vrienden hebben het er altijd over hoe geweldig deze zijn, mooi balen dat deze neit op ps3 komen, Hopen op de toekomst! 🙄 "

    eerst maar afwachten of hij naar europa komt 😀

  7.   
    mastertje's avatar

    Fallout is nu voor een 10’tje te krijgen in de winkels. Oblivion ligt er niet eens meer 😛