BioWare excuseert voor vele fouten in het boek Mass Effect: Deception

Trouwe volgers van de GamersNET Twitter en Facebook konden het al lezen in de GN Lunchtip, het boek Mass Effect: Deception zit vol met fouten. Het is zo erg dat ontevreden eigenaren van het boek een hele lijst hebben gemaakt met fouten.

Chris Priestly van BioWare heeft in een reactie op het BioWare-forum bekendgemaakt dat de fouten in toekomstige edities van Mass Effect: Deception zullen zijn verbeterd. Daarnaast maakt hij zijn excuses voor de vele fouten.

The teams at Del Rey and BioWare would like to extend our sincerest apologies to the Mass Effect fans for any errors and oversights made in the recent novel Mass Effect: Deception.

We are currently working on a number of changes that will appear in future editions of the novel.

We would like to thank all Mass Effect fans for their passion and dedication to this ever-growing world, and assure them that we are listening and taking this matter very seriously.

  1.   
    Hitman047's avatar

    Andere schrijver. En totáál geen research gedaan. Als het nou kleine foutjes waren, maar echt de meest basic dingen worden verkeerd beschreven. En het zijn er ook niet een paar. (Zie ook die lijst)

    Erg slecht van zowel Bioware als de schrijver. Doe voortaan je huiswerk wat beter en neem een eindredacteur aan die de boel nog eens doorleest. 😡

  2.   
    WesterW's avatar

    Vind de naam dan wel goed gekozen.

  3.   
    dmb97's avatar

    Wesz schreef, "Vind de naam dan wel goed gekozen."

    Haha dat is een goeie ben het helemaal met je eens 😀