Creation Kit Skyrim brengt High Resolution Texture Pack met zich mee

Bij Bethesda heeft men de laatste tijd niet stilgezeten. Met de release van de Creation Kit voor The Elder Scrolls V: Skyrim is er namelijk ook een High Resolution Texture Pack gratis te downloaden op Steam. Het pakket zorgt er logischerwijs voor dat Skyrim nog mooier wordt. Het pakket is ongeveer 3,1 GB groot en kent de volgende systeemeisen.

Recommended:
Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
Memory: 4GB System RAM
Video Card: DirectX 9.0c compatible NVIDIA or AMD ATI video card with 1GB of RAM (Nvidia GeForce GTX 260 or higher; ATI Radeon 4890 or higher)
De Creation Kit moet het voor de creatievelingen onder ons nog makkelijker maken om mods of kleine aanpassingen in Skyrim te maken. Met de creatieve update kan men bijvoorbeeld nieuwe quests en personages creëren. Alles wat men maakt met dit pakket kan men vervolgens weer delen met behulp van de Steam Workshop. In de Steam Workshop kan men makkelijk mods delen, vinden, downloaden en beoordelen.

Mocht je zelf iets leuks hebben gemaakt, schroom dan niet om dit op het forum te delen.

  1.   
    Alfa Warrior's avatar

    Hier komt het mooiste van deze High Res Textures: Je FPS word beter!
    Ik heb een GTX260 en heb de High Res geïnstalleerd, nu als ik door Markarth loop heb ik in plaats van 20-25 FPS ineens 30 – 60 FPS. Zeer raar maar het is wel zo.

  2.   
    Hitman047's avatar

    De Creation Kit is trouwens een groot succes: Na 1 dag zijn er al meer dan duizend mods gemaakt! 😮

  3.   
    Leon 2.0's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "De Creation Kit is trouwens een groot succes: Na 1 dag zijn er al meer dan duizend mods gemaakt! 😮 "

    Dan vraag ik me toch ook wel af wat het niveau is van al die mods. Al zal er ongetwijfeld genoeg goeds tussen zitten. Gelukkig kan je sorteren op rating. 🙂