Enkele exemplaren Mass Effect 3 gaan de ruimte in

Electronic Arts heeft een leuke PR-stunt voor Mass Effect 3 opgezet. Met behulp van weerballonnen zullen enkele exemplaren van de nieuwste creatie van BioWare, Mass Effect 3, volgende week naar grote hoogte worden gestuurd. De ballonnen worden vanaf New York, San Francisco, Las Vegas, Berlijn, Londen en Parijs de ruimte in gestuurd.

Publisher Electronic Arts will be launching copies of the game into space using weather balloons that will be released in New York, San Francisco, Las Vegas, Berlin, London and Paris.
Iedere game is uitgerust met een GPS, waarmee je de reis zult kunnen volgen via masseffect.com. De weerballonnen zullen op een gegeven moment kapot gaan, waardoor de spellen door de zwaartekracht weer ergens op aarde zullen vallen. Mochten de games het overleven en je bent als eerste op de plek, zul je enkele weken voor de release van Mass Effect 3 het spel al kunnen spelen.

Laten we hopen dat er niets mis gaat met deze gewaagde PR-stunt en misschien valt er dan straks wel een exemplaar ergens in Nederland.

  1.   
    Flapjack's avatar

    en nu maar hopen dat er 1 bij mij in de tuin valt ๐Ÿ™„

  2.   
    Danielle.k's avatar

    Zit je met smart op Mass Effect 3 te wachten valt er 1 op je vanaf 30 kilometer hoogte, eindresultaat zware hersenschudding en dat je 8 weken rust moet houden, nee dat is lekker :D.

  3.   
    Ramong's avatar

    Danielle.k schreef, "Zit je met smart op Mass Effect 3 te wachten valt er 1 op je vanaf 30 kilometer hoogte, eindresultaat zware hersenschudding en dat je 8 weken rust moet houden, nee dat is lekker :D."

    Hahaha, niet echt een handige actie ja… En dat doosje met de game zal wel kapot zijn…

  4.   
    Daniel Z's avatar

    Zo tof als een bedrijf zo’n actie op zet.

  5.   
    Kpyne's avatar

    erg origineel!! ๐Ÿ˜†

  6.   
    gatemaster64's avatar

    dit zijn dus echt bijzondere ding op gamersnet ๐Ÿ˜€

  7.   
    Neolite's avatar

    Even nadenken…. Hoe kan een dvd in een plastic hoesje zonder bescherming zo’n val in godsnaam overleven?

  8.   
    DeAdSeYe's avatar

    Neolite schreef, "Even nadenken…. Hoe kan een dvd in een plastic hoesje zonder bescherming zo’n val in godsnaam overleven? "

    Zolang de serial key intact blijft van de PC versie, is er niks aan de hand! ๐Ÿ™‚ Activeren en downloaden maar!

  9.   
    ronineter's avatar

    Joh 9 van de 10 hebben die weer ballonen een parachute zodat die Inge z8rjes landen nu maar hopen dat hij niet in het water terecht komt

  10.   
    The Nostra NL's avatar

    straks valt er 1 bij iemand in zn harses en gaat die kapot door zo’n spelletje