Mass Effect komt naar de iPhone

Goed nieuws voor iedereen die gek is op BioWare’s Mass Effect en ook onderweg wil genieten van de avonturen van commander Shepard en co. Mass Effect Infiltrator is namelijk de naam van het kleine broertje in de Mass Effect-reeks, want deze game is voor de iPhone, zo kondigde Electronic Arts vandaag aan op een persevenement in New York.

Mass Effect Infiltrator wordt beschreven als:

..fully featured iOS third-person shooterr which will showcase stunning graphics and authentic weapons and powers from the Mass Effect series.
In de game is het de bedoeling om gevangenen te bevrijden uit een Cerberus-basis en tevens bewijs van de criminele activiteiten van Cerberus te verzamelen. Bovendien zal het mogelijk zijn om deze iPhone-versie te linken aan Mass Effect 3.
Every completed rescue and intelligence discovery in Infiltrator will increase a player’s Galactic Readiness rating directly through the ‘Galaxy at War’ system in Mass Effect 3.

  1.   
    Free Roamer's avatar

    Vast weer een overdreven prijs van 6euro (In App Store is dit veel). En enkel goed speelbaar met iPhone 4S.

  2.   
    soulzx3's avatar

    de tijd waarop dit is gepost zegt genoeg : )

  3.   
    Moon-Hero's avatar

    ”soulzx3″ schreef, "de tijd waarop dit is gepost zegt genoeg : )"

    1337 = leet

  4.   
    Moon-Hero's avatar

    .

  5.   
    sthij's avatar

    Free Roamer schreef, "Vast weer een overdreven prijs van 6euro (In App Store is dit veel). En enkel goed speelbaar met iPhone 4S.
    "

    niet echt elk spel van de iphone 4s werkt perfect op me iphone 4…. en alles kost geld in de app store en dan ook echt alles op een paar free apps na. En als je dat te veel vindt zoals mij jailbreak….