Skyrim en Modern Warfare 3 bestverkochte games van 2011

Website Eurogamer meldt dat Bethesda’s The Elder Scrolls V: Skyrim en Activision’s Call of Duty: Modern Warfare 3 de bestverkochte games zijn van het afgelopen jaar. Aan de ene kant opmerkelijk, aangezien beide titels pas tegen eind 2011 verschenen, maar de franchises kennen uiteraard flinke fanbases.

In terms of money made worldwide, Skyrim was the second most successful game of 2011. Only Modern Warfare 3 will have finished higher..
Skyrim heeft het echter niet van Modern Warfare 3 gewonnen, omdat Call of Duty toch populairder blijft. Als we kijken naar Skyrim, dan heeft de RPG vooral behoorlijk verkocht op de PC. Het spel is mateloos populair op Steam en verkocht immers drie keer zoveel als alle andere verkochte PC-games in november. In deze eerste maand van de launch wist Bethesda al tien miljoen exemplaren te verschepen en de verkopen zijn daarom zeker niet mis.
With quantities like that, it’s no wonder the Creation Kit toolset has been popular on PC. More than 2500 free, user-created mods were made within three days of the Creation Kit launching, and more than 2 million separate mods have been downloaded.
Ook de Creation Kit, die onlangs voor de PC-versie van Skyrim verscheen, doet het goed. Binnen drie dagen zijn er al twee miljoen mods binnengehaald en 2.500 virtuele goedjes gecreëerd.

Op daadwerkelijke downloadable content moeten we nog even wachten en zal op zowel de PlayStation 3, Xbox 360 als PC releasen.

  1.   
    Danielle.k's avatar

    Het is natuurlijk verdiend voor Skyrim, wat betreft Modern Warfare 3 ik heb hem geleend van een vriendin van me omdat ik voor Battlefield 3 ging en het was een goede game maar ben blij dat we met ze allen gekozen hebben voor Battlefield 3.

  2.   
    vikvir's avatar

    Danielle.k schreef, "Het is natuurlijk verdiend voor Skyrim, wat betreft Modern Warfare 3 ik heb hem geleend van een vriendin van me omdat ik voor Battlefield 3 ging en het was een goede game maar ben blij dat we met ze allen gekozen hebben voor Battlefield 3."

    waar speel je bf3 op dan op pc of??

  3.   
    Shauwert's avatar

    Modern warfare vind ik nog slechter dan de vorige delen, zeker na het bespelen van de free weekend. Volgens mij zijn zelfs de graphics achteruit gegaan. Vergeleken met BF3 is MW3 echt een grap 😀

  4.   
    huntedjohan's avatar

    ”Kipiop1″ schreef, "Modern warfare vind ik nog slechter dan de vorige delen, zeker na het bespelen van de free weekend. Volgens mij zijn zelfs de graphics achteruit gegaan. Vergeleken met BF3 is MW3 echt een grap 😀 "

    zal ik je dan nog s een grap vertellen?

    de nieuwe CoD staat alweer bijna voor de deur, die gaat waarschijnlijk net zo ruk worden als BO en MW3. en toch zal ook die waarschijnlijk door zeer veel mensen verkocht worden. moet niet gekker worden met de game wereld.

  5.   
    vikvir's avatar

    huntedjohan schreef, "

    ”Kipiop1″ schreef, "Modern warfare vind ik nog slechter dan de vorige delen, zeker na het bespelen van de free weekend. Volgens mij zijn zelfs de graphics achteruit gegaan. Vergeleken met BF3 is MW3 echt een grap 😀 "

    zal ik je dan nog s een grap vertellen?
    de nieuwe CoD staat alweer bijna voor de deur, die gaat waarschijnlijk net zo ruk worden als BO en MW3. en toch zal ook die waarschijnlijk door zeer veel mensen verkocht worden. moet niet gekker worden met de game wereld."

    WHOAAAAH gamersnet mist de fuctie VIND IK LEUK! 😛