Volledige PC-versie Mass Effect 3 zal mooier zijn dan demo

Veel PC-gebruikers vonden de demo van Mass Effect 3 grafisch toch behoorlijk tegenvallen naar de verwachtingen die ze hadden. Al deze gamers hoeven niet teleurgesteld te zijn, de volledige game zal namelijk betere graphics bevatten dan de demo. Er zullen immers textures met een hogere resolutie in het spel zitten. Dit maakte BioWare bekend op Twitter, na vele vragen van de enigszins teleurgestelde fans.

When the full game releases, hi-res textures will be built into the game!

  1.   
    StuntelX's avatar

    Dat is mooi, ik heb de demo op mijn xbox gespeeld en vandaag ook op de PC, en ik vond er niet heel veel verschil in zitten, dit is echt een game voor graphics hoeren, en ik moet toegeven dat ik dat door mass effect ook ben.

  2.   
    Koen's avatar

    Goed nieuws! Hopelijk is het daadwerkelijk een zichtbaar verschil.

  3.   
    See4urSelf's avatar

    Door de PERFECTE sfeer in de demo van Mass Effect 3 heb ik daar niet eens op gelet. En dat is voor mij als graphic whore een hele prestatie. Dat om maar even aan te geven dat het verhaal en de sfeer veel belangrijker zijn.. Man was het maar maart ๐Ÿ˜€

  4.   
    Narcist's avatar

    See4urSelf schreef, "Door de PERFECTE sfeer in de demo van Mass Effect 3 heb ik daar niet eens op gelet. En dat is voor mij als graphic whore een hele prestatie. Dat om maar even aan te geven dat het verhaal en de sfeer veel belangrijker zijn.. Man was het maar maart :D"

    REally? De low-res textures vielen mij als eerst op :). Neemt niet weg natuurlijk dat het een goede demo was.

  5.   
    SonyBoy's avatar

    Ik vond de graphics in de demo naar mijn mening dramatisch slecht. Vooral als ze inzoomen op gezichten die er niet uitzien vond ik echt dramatisch!

  6.   
    -050- Critical's avatar

    dat is toch meestal zo? staat er niet ook altijd work in progress? ๐Ÿ™‚

  7.   
    MitchieB's avatar

    dat is zeker mooi maar ik vind de demo der al prachtig uit zien dus kan niet wachten ๐Ÿ™‚

  8.   
    Danielle.k's avatar

    Ik vond hem op me Xbox 360 er al goed uitzien ๐Ÿ˜€

  9.   
    Neolite's avatar

    Narcist schreef, "REally? De low-res textures vielen mij als eerst op :). Neemt niet weg natuurlijk dat het een goede demo was."

    Was inderdaad het eerste wat opviel. De textures waren van console niveau, dus dramatisch slecht.

    -050- Critical schreef, "dat is toch meestal zo? staat er niet ook altijd work in progress? ๐Ÿ™‚ "

    Dat hoeft nog niet te betekenen dat alle slechte dingen verbeterd gaan worden. Zo kunnen er best een aantal facetten van het spel verbeterd worden, maar misschien blijven de textures wel zo als het nu al is.

  10.   
    Fox's avatar

    Dit is toch normaal? Een beta is er toch om fouten uit het spel /engine te halen? Niet om de textures te testen…. Snap niet waarom mensen er zich aan ergeren.