Bestel Guild Wars 2 en krijg toegang tot de béta; Collectors Edtion laat zich zien

ArenaNet heeft zojuist bekendgemaakt dat Guild Wars 2 vanaf 10 april in de voorverkoop gaat. Gamers die de game alvast aanschaffen krijgen toegang tot alle aankomende béta evenementen, mogen drie dagen voor de echte release al beginnen en krijgen de Hero’s band (een speciaal in-game item). Guild Wars 2 zal in drie versies over de toonbank gaan. Normaal, Digital Delux (met enkele extra in-game items) en de Collectors Edtion. De Collectors Edtion gaat €150 kosten en bevat de volgende dingen:

  • Het spel Guild Wars 2 in een mooie metalen box;
  • 25cm groot handgeschilderd beeld van Rytlock Brimstone;
  • 112 pagina tellend Making of Guild Wars 2 boek;
  • Art frame;
  • Art portfolio en 5 Art prints;
  • Best of Guild Wars 2 Soundtrack CD;
  • Summon Mistfire Wolf Elite Skill;
  • Rytlock Miniature;
  • Golem Banker;
  • Chalice of Glory;
  • Tome of Influence.
Nu is het alleen nog wachten tot de releasedatum van Guild Wars 2 bekend is. Dat gamers zin in het spel hebben is namelijk wel duidelijk. Onlangs schreven er meer dan 1 miljoen mensen zich voor de aankomende béta in.

Update: De Nederlandse vertegenwoordigers van ArenaNet hebben ons op de hoogte gesteld over de de prijzen in euro’s. De standaard game kost €54,99, de Digital Deluxe-versie €74,99 en de Collectors Edition €149,99.

  1.   
    Leon 2.0's avatar

    Toffe inhoud, maar wel erg prijzig. Ook jammer dat er waarschijnlijk gewoon $ = € gedaan wordt.

  2.   
    R1chardTM's avatar

    Kan me niks schelen wat hij kost. Deze moet ik hebben!

  3.   
    irapi's avatar

    Jammer dat ik de skyrim CE al heb, twee per jaar word me toch te prijzig. Neemt niet weg dat hij heel vet is, even die deluxe edition bestellen dan maar 🙂 .

  4.   
    fdennis's avatar

    Die prijs interesseert me echt niet meer. Wat ik heb gezien is zo geweldig nu al. Deel 1 dik 1300 uur gespeeld. Welke game voor 50 bied je dat? WoW? Ja die kan dat bieden maar met maandelijkse kosten. Shooters als Mw3 en Bf3 vind ik wel tof maar na 100/200 uur multiplayer is genoeg voor mij.

  5.   
    antilope85's avatar

    IK… MOET… COLLECTORS… EDITION… HEBBEN!!! 😆

  6.   
    R1chardTM's avatar

    irapi schreef, "Jammer dat ik de skyrim CE al heb, twee per jaar word me toch te prijzig. Neemt niet weg dat hij heel vet is, even die deluxe edition bestellen dan maar 🙂 ."

    In theorie was Skyrim vorig jaar. 😉

  7.   
    huntedjohan's avatar

    vind de prijzen van alle editie’s behoorlijk aan de hoge kant. had toch wel verwacht dat de digi of standaart editie rond de 45€ zou zitten. vooral die digi editie is behoorlijk aan de prijzige kant.

  8.   
    Travis Moore's avatar

    Ik zou die collector’s edition kopen voor maximaal 100€ – 120€, maar 150€ vind ik toch wel heel duur

  9.   
    fdennis's avatar

    huntedjohan schreef, "vind de prijzen van alle editie’s behoorlijk aan de hoge kant. had toch wel verwacht dat de digi of standaart editie rond de 45€ zou zitten. vooral die digi editie is behoorlijk aan de prijzige kant."

    Lol Gw2 verdiend al niks aan maandelijkse betalingen dus is het logies dat ze de game willen verkopen voor 55 euro ipv 45 of 50 euro lijkt me. Vind de prijzen vrij normaal aangezien je er zoveel voor terug gaat krijgen.

  10.   
    Lode's avatar

    Digital Deluxe it is!

  11.   
    irapi's avatar

    R1chardTM schreef, "

    ”irapi” schreef, "Jammer dat ik de skyrim CE al heb, twee per jaar word me toch te prijzig. Neemt niet weg dat hij heel vet is, even die deluxe edition bestellen dan maar 🙂 ."

    In theorie was Skyrim vorig jaar. 😉 "

    In theorie wel, maar ik bedoelde de volle twaalf maanden (voor die 300 euro koop je toch 5 nieuwe games 😉 ).

  12.   
    Ika Q's avatar

    Damn, ik ga gooi letterlijk geld tegen het scherm aan. Collectors Edition here i come !