Boxart The Amazing Spider-Man onthult PlayStation Move-support

De boxart van The Amazing Spider-Man geeft ons nieuwe informatie over de game, de PlayStation 3-versie van het spel zal namelijk Move-support krijgen. De afbeelding suggereert dat er sprake zal zijn van ondersteuning voor twee Move-controllers, er zijn er immers twee afgebeeld. Mocht dit zo zijn, dan zal The Amazing Spider-Man de eerste third-party game zijn waarbij je gebruik kan maken van twee PlayStation Move-controllers.

The Amazing Spider-Man zal naast de PlayStation 3 ook uitkomen voor de Xbox 360 en Wii. De Wii-versie zal vanzelfsprekend gebruikmaken van motion controllers, of er ook ondersteuning is voor Kinect is nog onbekend. Wellicht krijgen we dit te weten als de boxart van de Xbox 360-versie wordt getoond.

  1.   
    Ultimate_Jos's avatar

    ik ben eigenlijk best wel benieuwd naar deze game. Ik hoop dat ze goed gekeken hebben naar Batman. Spider-man verdiend ook een goede game. Maar helaas is dit een film licentie game, dat belooft vaak niet veel goeds…

  2.   
    Leon 2.0's avatar

    Rocksteady heeft met zijn Batman-games de lat ook wel erg hoog gelegd. 🙂 Al zou het mooi zijn als The Amazing Spider-Man ook maar enigszins in de buurt komt. Zeker met Move-support zou ik dat best wel leuk vinden. Al vind ik Spider-Man als superheld wel een stuk minder interessant dan Batman.

  3.   
    DGonlag2's avatar

    mr.black schreef, "Rocksteady heeft met zijn Batman-games de lat ook wel erg hoog gelegd. 🙂 Al zou het mooi zijn als The Amazing Spider-Man ook maar enigszins in de buurt komt. Zeker met Move-support zou ik dat best wel leuk vinden. Al vind ik Spider-Man als superheld wel een stuk minder interessant dan Batman."

    Maar de Batman games waren geen filmgames. Die waren standalone en dus hoefde het dus ook niet binnen een bepaalde tijd af te hebben. Dat zal deze game wel hebben. En meestal zijn filmgames (daarom) ook minder kwaliteit ja.

  4.   
    Leon's avatar

    Wow, vette boxart!

    Ik verwacht overigens niet al te veel van deze game. Hij wordt ontwikkeld door Beenox, de studio die ook de vorige Spider-Man games heeft gemaakt. Die games waren zeker niet slecht, maar uitblinken deden ze ook niet. Toch heb ik nog steeds een zwak voor Spider-Man en kijk ik dus best wel uit naar dit spel 🙂