Eerste trailer Assassin’s Creed III nu te bekijken

Recentelijk heeft ontwikkelaar en uitgever Ubisoft haar Assassin’s Creed portaal veranderd in een countdown website. De hierop aangegeven tijd is vandaag verstreken en de site heeft plaatsgemaakt voor iets nieuws, een trailer van Assassin’s Creed III.

Assassin’s Creed is in korte tijd zeer populair geworden onder ons gamers. Het verbaast dan ook niemand dat Ubisoft met een derde deel voor de deur staat, een die ons tijdens de winterperiode van dit jaar opnieuw laat genieten van acrobatische stunts, stealthy actie en stijlvolle kills. Om de aankondiging van het derde deel te vieren heeft de ontwikkelaar een trailer vrijgegeven die de game op spectaculaire wijze weet te tonen.

De video toont ons de nieuwe, ijskoude setting, een aantal nieuwe wapens en het nieuwe hoofdpersonage: Conner. Daarnaast wordt de invloed van het landschap getoond; sneeuw, bomen en zelfs flora en fauna zullen een groot deel uitmaken van de gameplay.

Assasin’s Creed III verschijnt op 31 oktober, een datum waarmee wij Assassijnen de winter mee kunnen inluiden met de nieuwe game. Hebben jullie er zin in? Laat het ons weten via een reactie.

  1.   
    Hillianii's avatar

    Natuurlijk hebben we er zin in!

  2.   
    Hitman047's avatar

    Ninja’d door Majo? ๐Ÿ˜†

  3.   
    Majo's avatar

    ”Hitman047″ schreef, "Ninja’d door Majo? ๐Ÿ˜† "

    Nee hoor, gewoon een mooie samenwerking :). Het uitkomen van de trailer leek ons een mooie gelegenheid om nog wat informatie over de game bij elkaar te zetten.

  4.   
    RedDeadAssassin's avatar

    Red Dead muziek ๐Ÿ˜€

  5.   
    toeter83's avatar

    Die gevechten doen me een beetje denken aan die film met Mel Gibson, The Patriot heet ie dacht ik.

  6.   
    darkclown's avatar

    ”toeter83″ schreef, "Die gevechten doen me een beetje denken aan die film met Mel Gibson, The Patriot heet ie dacht ik. "

    mooie film!

    En eindelijk een andere setting! Als ze de combat even uitbreiden kom ik weer joinen!

  7.   
    FishHookz's avatar

    GamersNET was traag met deze trailers, bekeek ze al uren geleden ๐Ÿ˜‰

  8.   
    Lazar93's avatar

    Heerlijke trailer, Heb er zin in @Senzanome Dus? er zijn ook mensen die alleen op GN kijken ? who cares hij staat er toch

  9.   
    RenevdGijp's avatar

    SUPER VET!

  10.   
    toqeer's avatar

    OMG dit ziet er weer zo vet uit heb er gelijk weer zin in snel revelations uitspelen ๐Ÿ˜€

  11.   
    Leon's avatar

    Heb hier echt zoveel zin in ๐Ÿ˜€

  12.   
    DutchmanDevil's avatar

    zin in is nog ligtjes uitgedrukt ๐Ÿ˜›

  13.   
    fdennis's avatar

    Eindelijk een gloednieuwe deel met een nieuwe setting.

  14.   
    ShadyXL's avatar

    En het zal volgens mij niet alleen tijdens de winter zijn, want ik zag nog groen in screenshots die eerder werden gereleased. Kan echt niet wachten <3

  15.   
    GamerJaime's avatar

    ShadyXL schreef, "En het zal volgens mij niet alleen tijdens de winter zijn, want ik zag nog groen in screenshots die eerder werden gereleased. Kan echt niet wachten <3"

    Wat ik hiervan weet (en dat komt allemaal dankzij de screenshots die volgens mij Hitman047 had geplaatst) is dat deze game seizoenen zal kennen dus zo zal het eerst een periode winter zijn waarna het langzaam aan weer lente wordt gevolgd door de zomer en de herfst.

    De trailer ziet er verder heel tof uit en deze setting bevalt mij zowiezo beter dan de Renaissance. Niet dat ik die tijdsperiode niet interesant vind maar dit spreekt mij net wat meer aan. Daarbij als ik naar de trailer kijk zullen hier ook veldslagen inzitten wat gewoon onwijs bruut is!! Kortom dit zou zomaar eens de beste AC game tot nu toe kunnen worden.

  16.   
    Coldkiller_NL's avatar

    hier heb ik echt veel zin in! ๐Ÿ™‚

  17.   
    Burrows's avatar

    ”toeter83″ schreef, "Die gevechten doen me een beetje denken aan die film met Mel Gibson, The Patriot heet ie dacht ik. "

    Haha ja Klopt met die hakbijl ๐Ÿ™‚

  18.   
    Glennus's avatar

    jaime360gamer schreef, "

    ”ShadyXL” schreef, "En het zal volgens mij niet alleen tijdens de winter zijn, want ik zag nog groen in screenshots die eerder werden gereleased. Kan echt niet wachten <3"

    Wat ik hiervan weet (en dat komt allemaal dankzij de screenshots die volgens mij Hitman047 had geplaatst) is dat deze game seizoenen zal kennen dus zo zal het eerst een periode winter zijn waarna het langzaam aan weer lente wordt gevolgd door de zomer en de herfst.
    De trailer ziet er verder heel tof uit en deze setting bevalt mij zowiezo beter dan de Renaissance. Niet dat ik die tijdsperiode niet interesant vind maar dit spreekt mij net wat meer aan. Daarbij als ik naar de trailer kijk zullen hier ook veldslagen inzitten wat gewoon onwijs bruut is!! Kortom dit zou zomaar eens de beste AC game tot nu toe kunnen worden. "

    Met de winter doorkomen doelde ik op de releasedatum van de game; 31 oktober :P.