GamersNET RADIO: aflevering 111 – win DLC Collection 1 van Modern Warfare 3

Vorige week was Peter vanwege kiespijn niet in staat om GamersNET RADIO op te nemen, maar dankzij veel ibuprofen en een pijnlijk bezoekje aan de tandarts zitten we weer klaar voor een nieuwe aflevering. Samen met Tom bespreekt Peter het nieuws van de week, waaronder de berichten over de Adventure Time game, waar Tom heel veel zin in heeft, het stoppen van Infinity Ward man Robert Bowling, Darksiders II en de onmogelijkheid van een vrouwelijke protagonist in Assassin’s Creed III.

Een minder bericht is dat Tom gaat stoppen met zijn brievenwisseling met Peter; Beste Peter / Beste Tom, maar met trots kondigen we aan dat Leon dit gaat overnemen. Aanstaande maandag verschijnt dus de eerste Beste Leon!

Hans Otjes, een onwijs leuke mail van Stefan en een DLC code voor Modern Warfare 3, ter waarde van 15 euro, kortom, een propvolle aflevering GNR met heel veel lol!

Heb je zelf een vraag of iets anders, dan kun je altijd mailen via [email protected], of laat het weten via Twitter: @gamersnetnl, @PetorGN, @tomkauwenberg

[radio]Luister hier naar aflevering 111 van GamersNET RADIO[/radio]

  1.   
    SonyBoy's avatar

    Ik ging naar het einde toe (zoals waarschijnlijk velen) en zag gewoon die code aan mij voorbij gaan. Ik zag al staan: Call of Duty Elite. Wou ik doorgaan, was die net door iemand anders afgepakt… ๐Ÿ™

    Trouwens wel wat fijner om te lezen dat ik een leuke mail heb ingestuurd i.p.v. wat jullie een paar weken terug schreven… (Een klachtenmail) En ik heb trouwens al een nieuwe mail naar je opgestuurd Peter. Hopelijk vind je hem leuk. Ben echt zeer benieuwd wat jullie d’r van vinden.

  2.   
    Zeeha's avatar

    weer een leuke aflevering mannen ๐Ÿ˜€

  3.   
    Kill Gamer 01's avatar

    Vanmiddag afgeluisterd en nou net mijn mail verstuurd. ๐Ÿ™‚