GN Lunchtip: Hoe de oudere gamers over de kleintjes denken


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GN Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip op over gaming of geek cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Een gamer ben je het hele leven lang. Ik in ieder geval wel! Toch wordt het als je ouder wordt moeilijker om tijd te vinden voor alle games. Je hebt een stapel huiswerk, moet naar je werk of bent de hele dag op zoek naar je kunstgebit. Anyway… je hebt minder tijd om te gamen. Wanneer je dan eindelijk een spel opstart wil je genieten en zeker online kan dat niet altijd. Regelmatig zijn er kleine koters die vooral op pad zijn om andere te irriteren. Het onderstaande filmpje laat goed zien hoe de oudere gamer hier over denkt.


Heb jij ook een leuke of boeiende tip voor ons? Stuur dan een mailtje inclusief je GamersNET-gebruikersnaam naar [email protected]. Volg GamersNET en de GN Lunchtip ook op Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Lunchtip gemist? Check de vorige! Heb jij Assassin’s Creed: Lineage al gezien?

Eet smakelijk!

  1.   
    RoHoutje's avatar

    Haha hij is geniaal!! πŸ˜‰

  2.   
    timishier's avatar

    1 van de redenen warom ik niet van xbox gamen houd en bij mn trouwe pc blijf πŸ˜‰

  3.   
    Danielle.k's avatar

    timishier schreef, "1 van de redenen warom ik niet van xbox gamen houd en bij mn trouwe pc blijf πŸ˜‰ "

    World of Warcraft wat ik een hele tijd gespeeld heeft en een PC game is heeft ook enorm veel vervelende mensen, ik denk zelf dat het weinig uitmaakt want de irritante figuren vind je overal.

    Het was trouwens prachtig om naar dat filmpje te kijken πŸ˜›

  4.   
    xColdNight's avatar

    Hahahaha, geweldig! Maar die kindjes kunnen inderdaad knap irritant zijn x.x

  5.   
    Tom's avatar

    Ik heb ooit een elf jaar oude Britse badboy een kwartier lange horen discussiΓ«ren met z’n moeder over zijn huiswerk en lunchpakketje. De Modern Warfare 2 pro-gamer had zijn mic aan laten staan toen z’n mams binnenkwam om te zeuren over zijn gebrek aan interesse voor school en dat ie nog niet gegeten had.

    De hele server zat stilletjes te gniffelen hoe dat hoge stemmetje β€˜m uit zat te flippen. Briljant potje was dat, zeg.

  6.   
    R1chardTM's avatar

    Ik zat laatst met zo’n gangstah rap kiddo de Mass Effect 3 multiplayer te spelen. Bij elke kill schreeuwde hij uit hoe awesome hij is, hoe vet het wapen is en dat de andere noob waren. Vervolgens ging hij wel steeds dood en hebben we hem gevraagd voor elke revive een liedje te zingen. Tranen in mijn ogen van het lachen. πŸ˜‰

  7.   
    Coldkiller_NL's avatar

    geniaal! πŸ™‚

  8.   
    Kill Gamer 01's avatar

    haha! geniaal! xD πŸ˜€

  9.   
    Zerorin's avatar

    doe altijd alleen irritant in games tegen je vrienden x).

  10.   
    ShadyXL's avatar

    Haha, like a baws xD

  11.   
    Hillianii's avatar

    Haha! Fantastisch!

  12.   
    toqeer's avatar

    dit filmpje is zo grappig πŸ˜›

  13.   
    soldierarjan's avatar

    zo geniaal en grappig dit filmpje

  14.   
    Koen45's avatar

    Stop met in elke zin xD of anderen dergelijke smilies te gebruiken. Spelling checken en godverdomme muil houden kleintjes! πŸ˜›

  15.   
    Fatal1ty's avatar

    Geniaal had hem eergisteren al gezien blijft leuk πŸ™‚

  16.   
    Free Roamer's avatar

    Vandaag tegengekomen bij m’n vriend, zo’n verslaafde ventjes die dan roepen en anderen irriteren!

  17.   
    DeAdSeYe's avatar

    Je kunt zoon gasten alleen straffen om ze flink af te maken, dan worden ze pissig! Ik negeer zoon gedrag, dan stoppen ze wel van zelf.

    Dit gedrag kom ik zelden tegen. De games wat ik speel zijn niet intressant voor zoon mensen! En zelfs als ze er zouden zijn, komen ze nergens meer binnen!

  18.   
    Moon-Hero's avatar

    Hahaha geniaal filmpje! πŸ˜†

  19.   
    Lazar93's avatar

    DeAdSeYe schreef, "Je kunt zoon gasten alleen straffen om ze flink af te maken, dan worden ze pissig! Ik negeer zoon gedrag, dan stoppen ze wel van zelf.
    Dit gedrag kom ik zelden tegen. De games wat ik speel zijn niet intressant voor zoon mensen! En zelfs als ze er zouden zijn, komen ze nergens meer binnen! "

    bedoel je niet zulk(e) ??

    OT geniaal filmpje haha