Jonge versie Connor speelbaar in Assassin’s Creed III

Bijna iedereen heeft het er tegenwoordig over: Assassin’s Creed III. Niet zo gek, want de serie doet het keer op keer ontzettend goed. Het derde deel in de reeks lijkt opnieuw een goede titel te worden en het internet smult daarom ook van de stortlading aan details, gelekte screenshots en nieuwtjes. Zo is er inmiddels bekend gemaakt dat we de hoofdpersoon, Connor, van kind tot volwassene kunnen volgen in zijn reis om zijn eer te herstellen.

Tot nu toe zijn er nog geen screenshots van kleine de Connor in actie, maar wel een stukje concept art.

Volgens Gameinformer, een site die als een van de eerste ter wereld over een hoop informatie beschikte rondom Assassin’s Creed III, meldde het volgende:

Gamers will witness the growth of young Connor into a feared robed assassin. The game’s seasons will also affect gameplay, NPC Character interactions and enemy behavior. Connor however, is more adept in traversing harsh wild areas and will apparently ‘appear like a predator hunting down prey bogged down in the snow and ice.’
Veel is er dus nog niet vrijgegeven over de gameplay met mini-Connor. Wel is er een scherp mes te zien op de concept art, dus wellicht kunnen we nog wat kelen doorsnijden voordat we volwassen worden. Leuk! Toch?

  1.   
    GamerJaime's avatar

    Ik vind het hoofdpersonage echt onwijs tof,hij heeft alleen qua looks niet zo veel van Ezio of Desmond. En wat ik ook tof vind is dat je nu meteen zijn hele leven meemaakt. Al is dat vrij logisch aangezien dit de laatste AC met Desmond is.

  2.   
    Danielle.k's avatar

    Ik vind dat altijd wel leuk als je games als dit vanaf jonge leeftijd tot ouderdom kan mee maken, dit vond ik ook enorm leuk gedaan met AC2, Brotherhood en Revalation je maakt het hele leven van Ezio op die manier mee.

  3.   
    GamerJaime's avatar

    Danielle.k schreef, "Ik vind dat altijd wel leuk als je games als dit vanaf jonge leeftijd tot ouderdom kan mee maken, dit vond ik ook enorm leuk gedaan met AC2, Brotherhood en Revalation je maakt het hele leven van Ezio op die manier mee."

    Ja ik ook,dat zie je in games imo echt te weinig. Alleen jammer dat ze het leven van Ezio en ook een beetje Altair in meerdere games moeten stoppen. In 1 game kan net zo goed.

  4.   
    Hillianii's avatar

    Alleen die haren 😆

  5.   
    FishHookz's avatar

    Ik geloof nooit dat AC III beter word dan AC II in mijn ogen. Amerika zal nooit in mijn ogen Italie kunnen verslaan ook al zijn er seizoens veranderingen en zo 😉

  6.   
    tijn80's avatar

    jaime360gamer schreef, "

    ”Danielle.k” schreef, "Ik vind dat altijd wel leuk als je games als dit vanaf jonge leeftijd tot ouderdom kan mee maken, dit vond ik ook enorm leuk gedaan met AC2, Brotherhood en Revalation je maakt het hele leven van Ezio op die manier mee."

    Ja ik ook,dat zie je in games imo echt te weinig. Alleen jammer dat ze het leven van Ezio en ook een beetje Altair in meerdere games moeten stoppen. In 1 game kan net zo goed."

    Wie zegt dat ze dat gaan doen? Er zou best een 2e deel met conner kunnen komen 😉

  7.   
    G_Dragon16's avatar

    ziet er veel belovend uit! mijn grote vraag blijft zoals altijd nog wat gaat desmond ontdekken in het lab van de goden, waardoor deze coole nieuwe assassin in het verhaal word betrokkken! ze maken me al meer nieuwschierig!

  8.   
    Steen's avatar

    Ik wist wel dat het een indiaan was! ;D

  9.   
    RockerRoy's avatar

    fantasyhound schreef, "Ik wist wel dat het een indiaan was! ;D"

    Jij en ongeveer iedereen op het internet lol.
    Ik vind dit wel echt vet, net zoiets als je in Fable 1 zag.

  10.   
    Fatal1ty's avatar

    Interessant ben benieuwd, 😉

  11.   
    toqeer's avatar

    OMG na dat ik dit gehoord heb kan ik helemaal niet meer wachten en wat ziet
    hij er vet uit 😛

  12.   
    GamerJaime's avatar

    tijn80″]

    ”jaime360gamer schreef, "[quote=”Danielle.k” schreef, ".."

    Ja ik ook,dat zie je in games imo echt te weinig. Alleen jammer dat ze het leven van Ezio en ook een beetje Altair in meerdere games moeten stoppen. In 1 game kan net zo goed."

    Wie zegt dat ze dat gaan doen? Er zou best een 2e deel met conner kunnen komen 😉 [/quote]
    Uhmm dat denk ik niet,deel 3 rond namelijk het verhaal rondom Desmond af en ik ziet niet hoe Connor zou moeten terug komen zonder Desmond. En daarbij hij groeit in AC3 op van een jongen tot een oude man.

  13.   
    Sem_The_Man's avatar

    Ik word hier blij van.

  14.   
    ShadyXL's avatar

    This makes me a happy panda. Ik vraag me af hoe het verhaal zal starten, want het begin bij AC games is altijd een van de sterkste stukken in het verhaal.

  15.   
    lesroom's avatar

    ziet er goed uit, deze moet bijna wel een topper worden, ik ga hem iig halen 🙂