Slant Six Games snapt negatieve reviews RE: Operation Raccoon City niet

Slant Six Games heeft gisteren de third-person shooter Resident Evil: Operation Raccoon City uitgegeven. De pers blijkt echter niets te moeten hebben van de game. De ontwikkelaar begrijpt er niets van, zo blijkt uit een Twitter-bericht die het bedrijf maakte naar een verbaasde fan.

Het lijkt bijna alsof er twee kampen zijn; de pers en de spelers. Zo blijkt dat de spelers juist tevreden zijn over de spin-off van de franchise, maar dat de professionele reviews op Metacritic een héél ander beeld schetsen.

…buggy AI, complete lack of atmosphere and terrible glitches. Defective in ways I’ve never seen before.
Is het een kwestie van geld, smaak of juist iets heel anders? Wij weten het niet. Wat vinden jullie? Is Resident Evil: Operation Raccoon City een toffe titel geworden of had het veel meer kunnen zijn?

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    IGN gaf de game een 4/10
    Gamespot ook ongeveer het zelfde 4,5
    En ik heb net 10 min geleden de review gezien van Gametrailers, en ook zei gaven de game niet veel goeds.
    Ik zat echt te wachten op deze game maar na het zien van de reviews is mijn enthousiasme en het graag hebben van deze game ook compleet weg.

    Btw de nieuwe Ninja Gaiden 3 heeft ook niet veel goeds ontvangen he! 😮
    De cijfers zijn net zo slecht als die van Resident Evil.

  2.   
    AsoDave's avatar

    Resident evil Operation Raccoon City zou geen actie game only moeten zijn. Maar survival horror met 1player zou fantastisch kunnen werken, kijk maar naar dead space 1 & 2. Gemiste kans van Slant six games.. volgde spel sla ik over van hun.. ben teleurgesteld , ook in Capcom dat ze deze game door Slant hebben laten maken..
    Ben super fan van Resident Evil, alles zit in de game maar de beleving is totaal verwijderd.
    Man.. ik spel het spel toch.. is net als een vlaai eten, is oke maar had ook mijn moeders chocolade taart kunnen zijn met de meest romige choco erin, nog warm en smeuïg..

  3.   
    alighttrunks's avatar

    De game heeft een aantal bugs en de AI heeft wat problemen maar verder is het een hele leuke game. Ik heb slechtere games hogere scores zien krijgen 🙁