Vrouwelijke hoofdrol Assassin’s Creed III niet mogelijk

Het kan zijn, als het Assassin’s Creed-universum nog verder wordt uitgebreid, dat we mogelijk ooit met een vrouwelijk hoofdpersonage te maken krijgen. Echter, voor Assassin’s Creed III was dit niet mogelijk, zo zegt creative director Alex Hutchinson.

It’s always up in the air. I think lots of people want it, [but] in this period it’s been a bit of a pain. The history of the American Revolution is the history of men. … There are a few people, like John Adams’ wife, [Abigail]β€”they tried very hard in the TV series to not make it look like a bunch of dudes, but it really is a bunch of dudes.

It felt like, if you had all these men in every scene and you’re secretly, stealthily in crowds of dudes [as a female assassin], it starts to feel kind of wrong. People would stop believing it.

De setting van de Amerikaanse Revolutie is immers dermate masculien, dat het raar zou zijn om met een vrouwelijke assassijn door het mannelijke slachtveld te manoeuvreren. Het zou niet geloofwaardig overkomen. Wel is er vaak binnen Ubisoft gediscussieerd over de mogelijkheid om een vrouw als hoofdkarakter neer te zetten.

Ubisoft zou het wat ons betreft ooit wel kunnen, omdat Assassin’s Creed maar gedeeltelijk de geschiedenis herschrijft met een heleboel fictie. En daarnaast kwamen we in het Ezio-tijdperk ook genoeg vechtlustige vrouwen tegen, maar helaas blijkt dit geslacht niet geschikt voor de ‘mannelijke’ opkomst van Amerika.

  1.   
    Steen's avatar

    It better be a hawt chick.

  2.   
    FishHookz's avatar

    Hmmm ik hoop eerlijk gezegd niet dat er meerdere delen komen van Assassin’s Creed want denk dat AC III wel een mooie afsluiting kan zijn πŸ˜‰ En het valt me op dat in de multiplayer de vrouwelijke assassins wat soepeler spelen πŸ™„ Of dat lijkt maar zo πŸ˜†

  3.   
    Steen's avatar

    GN ”Assassin” schreef, "Hmmm ik hoop eerlijk gezegd niet dat er meerdere delen komen van Assassin’s Creed want denk dat AC III wel een mooie afsluiting kan zijn πŸ˜‰ En het valt me op dat in de multiplayer de vrouwelijke assassins wat soepeler spelen πŸ™„ Of dat lijkt maar zo πŸ˜† "

    laat ik zeggen dat je op andere lichaamsdelen let.

  4.   
    R1chardTM's avatar

    fantasyhound schreef, "

    ”GN ”Assassin”” schreef, "Hmmm ik hoop eerlijk gezegd niet dat er meerdere delen komen van Assassin’s Creed want denk dat AC III wel een mooie afsluiting kan zijn πŸ˜‰ En het valt me op dat in de multiplayer de vrouwelijke assassins wat soepeler spelen πŸ™„ Of dat lijkt maar zo πŸ˜† "

    laat ik zeggen dat je op andere lichaamsdelen let."

    Ach die twee extra plus punten zijn in alle games welkom. πŸ˜‰

  5.   
    ms13694's avatar

    pfew

  6.   
    FishHookz's avatar

    fantasyhound schreef, "

    ”GN ”Assassin”” schreef, "Hmmm ik hoop eerlijk gezegd niet dat er meerdere delen komen van Assassin’s Creed want denk dat AC III wel een mooie afsluiting kan zijn πŸ˜‰ En het valt me op dat in de multiplayer de vrouwelijke assassins wat soepeler spelen πŸ™„ Of dat lijkt maar zo πŸ˜† "

    laat ik zeggen dat je op andere lichaamsdelen let."

    Oke je hebt me door πŸ˜† Nee maar ik meen het want aangezien ze smaller zijn kunnen ze ook sneller lijken πŸ™„

  7.   
    I Juggy I's avatar

    weer lekker oneerlijk -.-

  8.   
    Danielle.k's avatar

    Zou leuk zijn om een keer met een vrouwelijke heldin te spelen.

  9.   
    gatemaster64's avatar

    zou wel grappig geweest zijn! πŸ˜€

  10.   
    ms13694's avatar

    Ik vindt het juist ontzettend moeilijk om met een vrouwelijke protagonist te spelen, omdat ik me altijd voorstel dat ik daar loop te huppelen en op brute wijze de held uithang

  11.   
    G.I.do's avatar

    een assasin’s creed in een keuken is niet zo leuk πŸ˜€

  12.   
    Alfa Warrior's avatar

    Ik denk dat – als ik Desmond Miles was geweest – ik erg vaak “out of sync” zou zijn geweest als in alles kon voelen wat je voorouders zouden kunnen voelen πŸ˜›

  13.   
    Tadao's avatar

    JuggernautHaloNL schreef, "weer lekker oneerlijk -.-"

    Hoezo oneerlijk? Het moet wel een Beetje historisch accuraat zijn, het is niet meer een land met Turkse harems, of Italiaanse prostituees

  14.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Danielle.k schreef, "Zou leuk zijn om een keer met een vrouwelijke heldin te spelen."

    Idd dat word dan heeeel leuk. πŸ˜›

  15.   
    DutchmanDevil's avatar

    Vrouwen zijn te gecompliceerd, dus dat is veel te moeilijk om daar een character van te maken πŸ˜†