Zal Microsoft tijdens de E3 de goedkope Xbox Lite aankondigen?

De eerdere geruchten over een aankondiging van de opvolger van Xbox 360 op de aankomende E3 werd kort geleden zwaar de kop ingedrukt. Microsoft gaf simpelweg aan dat dit niet gaat gebeuren. Na het wegstrepen van deze geruchten zijn er echter nieuwe roddels ontstaan. Zo zijn er mensen die beweren dat er een zogenaamde Xbox Lite aan zit te komen.

Deze variant op de Xbox 360 zou hetzelfde concept als de eerder genoemde Xbox Loop, een ontwikkelingsnaam voor een goedkope op de Kinect gespitste console, hanteren. Het prijskaartje van de Xbox Lite zou naar verwachting rond de honderd euro komen te liggen, wat mede mogelijk wordt gemaakt door de goedkope, doch snelle, ARM-chip die gebruikt zou worden. Mocht deze roddel waarheid blijken, dan zal het nieuwe Xbox-model in het derde kwartaal van 2013 verschijnen.

  1.   
    FishHookz's avatar

    Honderd is wel erg goedkoop 😮

  2.   
    soldierarjan's avatar

    is zeker goedkoop moet dan samen met kinect een casual console worden denk ik die dan naast de nieuwe xbox in de winkel zal liggen.

  3.   
    Free Roamer's avatar

    Op kinect gespitst?? Jah, ik koop dan liever de slim want ik wil niet de hele tijd als een gek door men kamer staan te lopen, een beetje wel maar ik gewoon in m’n luie zetel kunnen zitten gamen

  4.   
    Neolite's avatar

    Weer zo’n gerucht waar we helemaal niets mee kunnen. Dit is waarschijnlijk gewoon een geopperd idee binnen de development groep van Microsoft’s Game Division. Die is dan naar buiten gelekt om te kijken wat de consument er van vind, en aan de hand daarvan wordt dan bepaald of men door pakt.

  5.   
    PS4owner's avatar

    dit soort geruchten boeien me eigenlijk niet zo veel ben alleen echt benieuwd naar of er weer, wanneer de nieuwe next-gen consoles komen. ookal ben ik echt een playstation en sony fan. je kan er donder op zeggen als microsoft een nieuwe xbox geloof ik de 720 ( waarschijnlijke naam) aankondigen dat Sony dat ook doet. en ze moeten wel ook zeggen dat sommige analisten dat het de twee bedrijven ( sony en microsoft) het te veel kost. het lijkt me ook zeer onwaarschijnlijk als ze nu opeens zomaar stoppen met consoles zeker als je zo’n grote fanbase nu hebt opgebouwd je gooit gewoon een paar miljoen klanten weg. NOT HAPPENING !!! lijkt me. en dat ze nu alleen de huidige consoles telkens andere versies gaan maken lijkt me ook niet logisch aangezien de meeste game studios ookal aangeven dat ze op het limiet zitten met wat ze kunnen met de 2 apparaten. zoals bij battlefield 3 het geval al is dus een nieuwe generatie komt er wel. en over de zogenaamde xbox lite lijkt me leuk het is alleen dat de meeste gamers hier niks aanhebben denk ik als het alleen bedoelt is voor de kinect

  6.   
    Fatal1ty's avatar

    Wie gaat dat nog überhaupt uitgeven wacht dan gewoon nog even op de 720