Killer is Dead zal wereldwijd verschijnen

Waar we gisteren wisten te melden dat Grasshopper Manufacture Killer is Dead heeft aangekondigd, kunnen we nu melden dat de game wereldwijd zal verschijnen. Dit heeft Yoshimi Yasuda, executive producer van de game, aan Famitsu bekendgemaakt. De game is in ontwikkeling voor de PlayStation 3 en Xbox 360.


Goichi Suda, ook wel bekend onder zijn pseudoniem Suda51, is executive director van Killer is Dead en heeft een klein beetje onthuld met wat voor game we te maken hebben. De thematiek van het verhaal zou liefde betreffen, maar ook leven en dood. Waar Lollipop Chainsaw een schattige en popart-achtige stijl bezit, is Killer is Dead ontworpen om er juist realistisch uit te zien en een groot scala aan spelers aan te spreken.


In het spel zul je als professionele moordenaar de allerergste criminelen dienen om te leggen. De game bevat veel zwaardgevechten, maar zullen anders zijn dan No More Heroes, een eerdere game van Grasshopper Manufacture. Killer is Dead staat gepland voor een release in 2013.

  1.   
    KillerNickyNL's avatar

    LOL… niemand post dus doe ik het maar 8)