New Super Mario Bros. 2 aangekondigd

Liefhebbers van Mario kunnen blij zijn met de Nintendo 3DS, want Nintendo heeft alweer een nieuwe Mario-game aangekondigd. Tijdens de Nintendo Direct conferentie is New Super Mario Bros. 2 namelijk onthuld. Bekend is gemaakt dat Mario wederom diens Tanooki-pakje aan kan trekken in het spel. De game zal al in augustus moeten verschijnen.

  1.   
    fdennis's avatar

    Op revelations na nog steeds niks bezonders voor de 3ds vind ik. Ze hebben heel veel remakes gemaakt en de games die nieuw waren vaak ook niet A titels. Nu zijn Kart,Rev dat wel. En met Super mario bros weer een nieuwe titel. Maar ik ben niet zon mario fan. Had de 3ds gekocht in de hoop op een pokemon game en andere leuke titels maar tot nu toe valt het allemaal behoorlijk tegen. Vraag me überhaupt wel af of we voor 2014 een 3ds pokemon game krijgen. Gezien het feit dat er nu nog 2 voor de ds moeten komen. En als er 1 komt duurt het wel weer 6 tot 9 maanden voordat ie ook naar europa komt. Hopelijk kondigen ze op de e3 een super smash bros brawl voor de 3ds aan. Want anders zit de 3ds wel heel lang in het stof. Wat toch zonde is gezien het feit dat ie 250 koste…..

  2.   
    DGonlag2's avatar

    fdennis schreef, "Op revelations na nog steeds niks bezonders voor de 3ds vind ik. Ze hebben heel veel remakes gemaakt en de games die nieuw waren vaak ook niet A titels. Nu zijn Kart,Rev dat wel. En met Super mario bros weer een nieuwe titel. Maar ik ben niet zon mario fan. Had de 3ds gekocht in de hoop op een pokemon game en andere leuke titels maar tot nu toe valt het allemaal behoorlijk tegen. Vraag me überhaupt wel af of we voor 2014 een 3ds pokemon game krijgen. Gezien het feit dat er nu nog 2 voor de ds moeten komen. En als er 1 komt duurt het wel weer 6 tot 9 maanden voordat ie ook naar europa komt. Hopelijk kondigen ze op de e3 een super smash bros brawl voor de 3ds aan. Want anders zit de 3ds wel heel lang in het stof. Wat toch zonde is gezien het feit dat ie 250 koste….."

    Op een Pokemon game van de hoofdserie kunnen we nog wel even wachten ben ik bang. Ik had eigenlijk verwacht dat een Grey versie op de 3DS zou komen, maar nu toch weer DS. Jammer ja, zoveel leuke spellen zijn er idd nog niet voor, bij mij ligt die op het moment en beetje te verstoffen.

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    Toch maar tijd om een 3DS te halen dan Mario kart/ New super mario bros 2/ Kingdom hearts 😛

  4.   
    Superwasbeer's avatar

    Ow en vergeet de nieuwe Animal Crossing 3DS niet die deze augustus uitkomt!

  5.   
    AwesomeCreed's avatar

    augustus al!? Yay! 😆

  6.   
    MitchieB's avatar

    het begint steeds aantrekkelijker om een 3ds te halen maar ik twijfel nog me orginele ds heb ik ook niet heel veel gebruikt omdat er niks boeiends meer voor uitkwam.

  7.   
    firehopper211's avatar

    NICE!! 😆 Het gaat zich wel verder opbouwen en ze kunnen gekke ideën bedenken met het 3D effect net als het super goed werkte in Super Mario 3D Land, ik heb het idee dat ze misschien dingen zoals dat je zowel naar de voorgrond, als achtergrond kan gaan van een level net als met Donkey Kong Country Returns.