Nieuwe Men in Black game 25 mei, gelijk met film

Activision kondigde vandaag het spel Men in Black: Alien Crisis aan. De game is 25 mei te koop, op die datum komt toevallig ook de derde Men in Black film uit. Wat vooral leuk wordt aan Alien Crisis is dat het een apart verhaal krijgt en dus niet de film volgt. In de game speel je niet met James Edwards (Will Smith) maar met Peter Delacoeur, een agent in training. Wel heeft Activision nauw samengewerkt met Starlight Runner Entertainment om het verhaal in de wereld van Men in Black te passen.

Alien Crisis zal een klein beetje stealth bevatten, maar is voornamelijk gericht op het doodschieten van aliens. De game is volledig met zijn tweeën in co-op te spelen en heeft ook multiplayer voor vier personen. Het spel komt uit op de Xbox 360, PlayStation 3, Wii en 3DS. Wil je de game niet met een traditionele controller spelen? Dat kan, de Wii Zapper, PlayStation Move en Top Shot Elite worden allemaal ondersteund door het spel.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Dat gaat weer lekker falen. 🙄

  2.   
    ms13694's avatar

    mmmmm, dat ”gelijk met film” zorgt er voor dat ik nu al weet dat hij waarschijnlijk heel crappy gaat worden

  3.   
    Chinook's avatar

    Dit wordt het beste spel ooit.

  4.   
    GamerJaime's avatar

    Chinook schreef, "Dit wordt het beste spel ooit."

    😳

  5.   
    tijn80's avatar

    Chinook schreef, "Dit wordt het beste spel ooit."

    Het sarcasme druipt via mijn speakers naar buiten. 😉

  6.   
    HashtagMcSwag's avatar

    Het volgt in ieder geval niet het verhaal van de film de kans op falen is nu klener 😆

  7.   
    ms13694's avatar

    ano__niem schreef, "Het volgt in ieder geval niet het verhaal van de film de kans op falen is nu klener 😆 "

    Ja, want ipv een degelijk verhaal te houden gaan ze met een niet te verlengen deadline een proefballonnetje oplaten. Daar heb ik ook best vertrouwen in.

  8.   
    Umbra's avatar

    Enter The Matrix…

    ‘Nuff said.

  9.   
    Hitman047's avatar

    ms13694″][quote=”ano__niem schreef, "Het volgt in ieder geval niet het verhaal van de film de kans op falen is nu klener 😆 "

    Ja, want ipv een degelijk verhaal te houden gaan ze met een niet te verlengen deadline een proefballonnetje oplaten. Daar heb ik ook best vertrouwen in.[/quote]

    Niet zo negatief. Ze krijgen i.i.g. tot op zekere hoogte de artistieke vrijheid. De eerste Pirates of the Caribbean game bijv. volgde (in tegenstelling tot de andere delen) ook niet de verhaallijn van de film, en dat was ((in tegenstelling tot de andere delen) best wel vermakelijk. Vol met bugs, o.a. vanwege de deadline, maar verder een prima game. 😉

  10.   
    Daniel Z's avatar

    Umbra schreef, "Enter The Matrix…
    ‘Nuff said."

    Die game was best vermakelijk. Dus wie weet wat Men In Black gaat doen.

  11.   
    ms13694's avatar

    Hitman047″]

    ”ms13694″ schreef, "[quote=”ano__niem schreef, ".."

    Ja, want ipv een degelijk verhaal te houden gaan ze met een niet te verlengen deadline een proefballonnetje oplaten. Daar heb ik ook best vertrouwen in."

    Niet zo negatief. Ze krijgen i.i.g. tot op zekere hoogte de artistieke vrijheid. De eerste Pirates of the Caribbean game bijv. volgde (in tegenstelling tot de andere delen) ook niet de verhaallijn van de film, en dat was ((in tegenstelling tot de andere delen) best wel vermakelijk. Vol met bugs, o.a. vanwege de deadline, maar verder een prima game. 😉 [/quote]
    Film games die een deadline hebben om mee te liften op het succes van de film neem ik ik nooit echt serieus