Releasedatum Sleeping Dogs bekendgemaakt

Square Enix heeft gisteren aangekondigd dat Sleeping Dogs, voorheen bekend stond als True Crime: Hong Kong, vanaf 17 augustus verkrijgbaar zal zijn. Het politiedrama zal verschijnen op de PlayStation 3, de Xbox 360 en de PC.


Sleeping Dogs biedt een open wereld, die vol zit met actie. Snelle achtervolgingen, spannende gevechten: het zit in de game. Het is in Sleeping Dogs niet alleen mogelijk je martial arts vaardigheden toe te passen, maar ook veel voorwerpen kunnen tijdens de gevechten worden gebruikt als wapen. Als undercover politieagent Wei Shen is het aan jou de taak om een zeer gevaarlijke criminele triade op te rollen, maar dit gaat niet zonder problemen.

  1.   
    SonyBoy's avatar

    Ik had vroeger True Crime voor op de GameCube. Wat een vette gamem was dat zeg! Hopelijk wordt deze ook heel erg leuk. Niet dat ik hem ga pre-orderen, maar hij komt waarschijnlijk toch wel uiteindelijk in mijn gamekast terecht.

  2.   
    gatemaster64's avatar

    wordt dit een soort just cause 2 ? want het is een open world game met stunts! en het is van de zelfde uitgever! ๐Ÿ˜•

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik sta nog steeds verstelt dat de game uit de dood is opgestaan na het cancelen en dan weer niet van de game.
    Om eerlijk te zijn heb ik dan ook niet zoveel goede hoop dat dit een goede True Crime game zal zijn.

  4.   
    Danielle.k's avatar

    Vond de gameplay beelden erg leuk dus heb wel zin in wat sla en trap werk ala Jackie Chan ๐Ÿ˜›

  5.   
    GamerJaime's avatar

    Gamer4Ever-NL schreef, "Ik sta nog steeds verstelt dat de game uit de dood is opgestaan na het cancelen en dan weer niet van de game.
    Om eerlijk te zijn heb ik dan ook niet zoveel goede hoop dat dit een goede True Crime game zal zijn. "

    Juist ja heb precies hetzelfde en daarbij komen in september ook 2 andere toptitels uit namelijk Far Cry 3 en Alien Colonial Marines dus of het nou zo verstandig is om deze game eind augustus te releasen…. Ik wacht eerst maar eens de recensies af en zal hem als ie de moeite toch waard is later gaan halen.

  6.   
    fdennis's avatar

    Nice eerst Sleeping dogs daarna Far Cry 3. Beloofd weer een super najaar te worden zeg:).

  7.   
    dmb97's avatar

    Ik hoop dat deze game miljoenen keren verkocht word en dat de ontwikkelaar kan zeggen FUCK YOU tegen activision we hebben jullie niet nodig drop dead ๐Ÿ˜‰