Resident Evil 6 is 30 uur lang

Resident Evil 6 zal veel langer worden dan het vorige deel volgens game director Eiichiro Sasaki. Het spel bevat drie verhalen die elk iets korter zijn dan heel Resident Evil 5. Als je ze echter allemaal speelt, heb je rond de 30 uur nodig om het te doorploegen. Eiichiro Sasaki vertelde dat deze drie verhalen elk op één personage gericht zijn:

The three characters each have their own story and you can choose whichever one you want and play that story, experience that character’s story. While each character’s story stands alone, all of the characters wind up in the same area of the game, in China, so there is a certain level of overlap. They stand on their own but they do overlap in certain areas. You don’t have to play them all, of course.
Dit zou dus zomaar een van de langste games van het jaar kunnen worden. We moeten nog wel even geduld hebben: Capcom kondigde gisteren aan dat Resident Evil 6 op 2 oktober zal verschijnen.

  1.   
    Slayer61's avatar

    Geloof ik niks van, eerlijk gezegd. Zeker nu die al zo vroeg uitkomt!

  2.   
    yostiemontana's avatar

    They stand on their own but they do overlap in certain areas.

    Dat is wel een heel ruim begrip. Als je dezelfde plaatsen bezoekt en de verhaallijn ongeveer hetzelfde is, dan zou ik het er niet voor over hebben om 3 keer te gaan spelen. Maarrrrr, misschien heb ik het heel erg mis 😛

  3.   
    GamerJaime's avatar

    yostiemontana schreef, "They stand on their own but they do overlap in certain areas.
    Dat is wel een heel ruim begrip. Als je dezelfde plaatsen bezoekt en de verhaallijn ongeveer hetzelfde is, dan zou ik het er niet voor over hebben om 3 keer te gaan spelen. Maarrrrr, misschien heb ik het heel erg mis 😛 "

    Ik denk niet dat je het zo moet zien. Ik denk dat hij bedoelt dat de 3 hoofdpersonages een soort driehoeksoverlapping hebben en elkaar soms in het verhaal treffen maar elk een eigen verhaal volgen en uiteindelijk alle 3 zullen eindigen in China. Lijkt me een beetje raar als ieder personage hetzelfde verhaal heeft dit is daarbij ook onmogelijk omdat Leon bij de president is,Chris loopt mee met de Special Forces en Jake heeft zo zijn eigen geheimen en problemen waar hij mee om moet gaan. Alle 3 andere locaties en verhaallijnen

  4.   
    toqeer's avatar

    deze game word egt zo vet verhaal word sowieso vet 🙂

  5.   
    Alfa Warrior's avatar

    Dat word dus uitspelen in een uurtje of 20? (of zoals Glenn zou doen: 8 uur )

  6.   
    Hitman047's avatar

    Alfa Warrior schreef, "Dat word dus uitspelen in een uurtje of 20? (of zoals Glenn zou doen: 8 uur )"

    Glenn moet die 1000 euro eruit verdienen. Die gaat er héél langzaam over doen. 😛

  7.   
    Glennus's avatar

    Hitman047″]

    ”Alfa Warrior schreef, "Dat word dus uitspelen in een uurtje of 20? (of zoals Glenn zou doen: 8 uur )"

    Glenn moet die 1000 [url=http://www.gamersnet.nl/nieuws/201204/premium_edition_van_resident_evil_6_kost_circa_duizend_euro/ schreef, "euro[/url] eruit verdienen. Die gaat er héél langzaam over doen. 😛 "

    Dit is een game, vooral met Leon’s campaign, waar ik met opzet ontzettend lang over ga doen. En ja, ik ben in het bezit van een pre-order van de Premium Edition vanaf vandaag, maar heb ‘m voor 200 euro besteld 🙂

  8.   
    Hitman047's avatar

    Glennus schreef, "Dit is een game, vooral met Leon’s campaign, waar ik met opzet ontzettend lang over ga doen. En ja, ik ben in het bezit van een pre-order van de Premium Edition vanaf vandaag, maar heb ‘m voor 200 euro besteld :)"

    Nice! Hoe heb je dat voor elkaar gekregen? 😮

  9.   
    jamrex007's avatar

    is eigenlijk een soort 3 spellen in 1. ik ben eigenlijk alleen benieuwd naar de verhaallijn van Chris die andere 2 boeien me niet.